Aizgāju šodien pie ginekologa!- dakteris par laimi ļoti iejūtīgs gadījās!
BET!
Pārbaudes laikā ar spoguli sajutu - teikšu godīgi mežonīgas sāpes!
Kādai ir tā bijis?
Vispār jūtos drausmīgi- kad taisijos uz krūšu pārbaudi, man sāka reibt nenormāli galva- spriežot pēc māsiņas reakcijas, paliku bāla kā krīts- deva man ožamo spirtu ūdeni un tā tālāk!
Un tā galva labu laiku nepārstāja griezties, tik drausmīgi- ginekologs valsts apmaksāts, laikam piesevinājos vairāk laika nekā pienācās!
Vai Sesija neuzskatīja par lietderīgāku šo problēmu pastāstīt ārstam, nevis Cosmo.lv forumā?
Ja es dotos pie urologa un izmeklēšanas laikā man kauta sāktu sāpēt, nekavējoties par to informētu ārstu.
Izbesija , pati klusasi smaids cauru dienu garus palagus druka sviestainus, bet redz meitene parbijusies pasudzejas a šitā sāk lekties. KAUNA NAV KLUSAIS SMAIDS JAUNKUNDZE , KO?
Atvaino, Kubiete, kādu izglītību esi ieguvusi? Spriežot pēc Tavas rakstības, Tev vēl daudz jāmācās.
Runājot par konkrēto meiteni, es tikai izteicu neizpratni, kāda loģika sūdzaties par savām veselības problēmām Cosmo.lv forumā, bet ārsta klātbūtnē klusēt.
Tas visticamaak autorei no uztraukumiem. Naakamaa reize nebuus tik saapiiga un shausmiiga, jo jau zinaasi pashu proceduuru un speesi nedaudz vairaak atslaabinaaties.
Jaunkundz kluasais smaids, jusu rakstiba liecina par pašu labako izglītību visa pasaulē, bet tapat esat banali infantīla:D Ar jūms runāt Sizifa darbs. Veiksmi drukajot cauru dienu garus palagus cosmo:D
Tas, ka viirietis, kuram nav mediciniskaa izgliitiiba un nekaadas pieredzes attieciigajaa jomaa, jaucaas iekshaa sarunaas par ginekologiju, liecina par zinaamiem inteligjences truukumiem un ir pilniigi nevietaa.
Bļin, sacepušās visas. :D Es arī neredzu jēgu diskusijai. Nē, nav tā bijis. Ko iegūsi no pasūdzēšanās cosmo forumā, nevis teikšanas pašam ārstam, ka sāpēja un bija ļoti liels diskomforts?!