Nezinu ko darīt.

Reitings 23
Reģ: 15.07.2013
Sveiki,visiem.Ļoti ilgi domāju rakstīt šeit vai nē.Mana situācija kurā es atrodos ir švaka.Man grūtas attiecības ar māti.Viņas raksturs ir nāvējošs.Viņa vienmēr mani kritizē,piesaista kompleksus,runāt mierigi viņa nemāk,katru dienu no viņas dzirdams 1500 ne cenzuras vārdu.Viņa uzskata ka viņas viedoklis ir pareizais,pārejo parasti neeksistē.Es nezinu ne vienu māti kurā tā vai nu tik stipri nestu sāpes savam bērnam.Man pat pakarties gribas,es tā no visa piekusu.Viņai pat nevajag nekādu iemeslu,viņa vienmēr degradēta.Problēma tāda ka es ar viņu dzīvoju,t.k. pagaidam darba man nav un naudas protams ari,kaut kur iet prom no majam ari nav uz kurieni.Tāpat viņas dēļ esmu zaudējusi lielāko daļu savu draugu.Tagad esmu palikusi pavisam viena.Man nav neviena cilvēka ar kuru es varētu tiešam pa dvēselēm izrunāties.Esmu noslēgusies sevī.Es nezinu kā no visa izlīst.Katru dienu viņa uz mani spiež,ka es sēžu uz viņas kakla,viņa mani ienīst,labāk manis vispār nebūtu.Es vairs nedzīvoju,bet eksistēju.Morāli esmu mirusi.
28.07.2013 22:13 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
neklausies arī te visos padomos, atrodi, kas labāks tev.
paņemot sms kredītu un strādājot par prostitūtu vēl dziļāk purvā iebrauks.

tev nav kāds cits radinieks/ģimenes loceklis, ar kuru varētu izrunāties? kas varbūt mēģinātu runāt ar tavu mammu vai varbūt palīdzētu financiāli kamēr iekārtojies dzīvē?
29.07.2013 15:52 |

Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
Es gan ieteiktu sākt ar to, ka uzlabot attiecības ar mammu. Bēgšana daudz nepalīdzēs.

Pie tā, ka jums ir konflikts nav vainīga tikai viņa. Pamaini attieksmi un nepieņem sliktās attiecības kā vienīgo realitāti.
Vai jūs kādreiz esat runājušās par kaut ko jauku un smējušās kopā?
Kāpēc gan neuzprasīt viņai, kas tāds noticis,ka attieksme pret tevi ir nicinoša. Paprasi vai tu esi rīkojusies slikti un kā tu vari to labot. Ja arī viņa ir degradēta, kā tu saki, tad vienalga tava citādā attieksme liks viņai brīnīties un mazliet aizdomāties.
Atgādini viņai par tiem labajiem laikiem un īpašajiem mirkļiem, kas jums bijuši. Un celies katru rītu ar domu, ka šodiena būs pozitīvāka. Es saku, ka uzlabojumi būs 100%.
29.07.2013 16:20 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Gribi mainīt savu dzīvi maini,ej prom no mātes.
Ja negribi mainit savu dzivi ,tad dzivo tāpat ,domājot kA darba nebus u.t.t.
Dzīve ir skarba un ktatrs cinas pats par sevi .
Piemēram mani audzinaja tikkai vecāmmama ,kontrole ne pa jokam ,veco laiku uzskati un tēvs ne grama dzivē nepalidzēja ,to vinjam pārmetu un pat kāzu dienā neaicināju ,visu pateicu.
grūti iet visiem .Tev ir māte ,ir bērni kuriem vispār nav vecāku ,aug bērnu namā un ir bez vecākiem.....
29.07.2013 17:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es autores vietaa kaut vai uz zemenju dobi Anglijaa aizbeegtu. Iespeejas ir daudzas, tikai ir jaasanjemaas.
29.07.2013 17:25 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
+++tik tiešām uz zemenju lauku uz Angliju .
29.07.2013 17:34 |

10 gadi
Reitings 1288
Tariky, par komentāriem +++ :D :)
29.07.2013 17:39 |

Reitings 434
Piedāvājam sievietei patstāvīgu darbu un dzīvesvietu lauku saimniecībā. Darbs saistīts ar lopkopību, dārzkopību un īpašumu apsaimniekošanu. Nepieciešama pieredze lauksaimniecībā un atbildīga attieksme.

Profesija: Strādnieks
Vēlama izglītība: Ne zemāka par vidējo
Kompānijas nosaukums: Saimniecība
Valodu zināšana: Latviešu
Darba dienas: Jaukti
Darba laiks: Summārais
Atrašanās vieta: Dobele un raj., Bukaišu pag.
Adrese, iela: Tērvetes novads

Darbi ira.Un prom no mātes.
29.07.2013 18:37 |

Reitings 434
Darbs Ķekavā un Olainē noliktavas strādniekiem, komplektētājiem, apmaksāta dienesta viesnīca.

Pienākumi:
- pārvietot un komplektēt preces noliktavā.

Prasības:
- pamatizglītība,
- latviešu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī,
- vēlama pieredze preču komplektēšanā un iemaņas darbā ar skeneri,
- vēlama elektrokāra vadītāja apliecība,
- vēlme un spējas aktīvi strādāt.

Tevi sagaida:
- stabils atalgojums vienmēr laikā,
- bezmaksas pusdienas,
- godīga attieksme - nomaksāti nodokļi,
- veselības apdrošināšana pēc viena nostrādāta gada,
- apmaksāta dienesta viesnīca.

Uz darba vietu notiek atklāts konkurss.
Lūdzam sūtīt CV uz zemāk norādīto e-pastu vai aizpildīt pieteikuma anketu tuvākajā veikalā.
Papildus informācija, zvanot uz zemāk norādīto bezmaksas tālruni.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuru CV tiks izvirzīti uz tālāku konkursu.

Profesija: Krāvējs
Kompānijas nosaukums: SIA Maxima Latvija
Darba dienas: Maiņāsv
Darba laiks: Maiņās
Atrašanās vieta: Daugavpils un raj., Daugavpils
Adrese, iela: Ķekava, Olaine

Re kur vel darba vieta.
29.07.2013 18:39 |

Reitings 340
Profesija: Krāvējs
Kompānijas nosaukums: SIA Maxima Latvija
Darba dienas: Maiņāsv
Darba laiks: Maiņās
Atrašanās vieta: Daugavpils un raj., Daugavpils
Adrese, iela: Ķekava, Olaine

Nedaudz pāršavi pār strīpu, diez vai jaunai meitenei vajadzētu iet par krāvēju Maxima un stiept smagas alus kastes :)
29.07.2013 18:52 |

Reitings 23
nifnif , ar viņu runāt nav vērts.Viņa nekad nevienu ne uzklausu,viņai tā sakot pie d*rsas kāda cilvēka viedoklis,ir tikai viņas patiesība un punkts.
30.07.2013 22:05 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Neviens nemaz tādu meiteni tādā amatā neņems. :D Smieklīgi!
Es pat nezinu, ko ieteikt, jāmeklē caur pazīšanos kaut kas, jo pat Maximā darbu grūti atrast! Draudzenes māte strādā kadru maiņā. Čupa ar pieteikumiem anormāla. Lielajā Maximā pa vasaru pieņemti divi cilvēki!!! Divi!!! Bet kāds sludinājumu daudzums bija vakanču portālos! Katru dienu jauns sludinājums, ka meklē krāvējus, zāles darbiniekus, pārdevējus, apkopējus.
30.07.2013 22:10 |

Reitings 23
Lāsma, tu laikam nekad neesi satikusi dzīve tādu cilvēku,ko es tev arī nenovēlu.Viņai iemeslu nevajag,viņa tāds cilvēks,kurš katru dienu bļaustās uz paaugstinātā balss,lamājas utml.
30.07.2013 22:10 |

Reitings 23
Teiry:) , lai pedod mani Dievs,bet labāk es būtu viena nekā ar tādu māti.Kura nemaz neatbalsta,kritizē un pat ienīst savu bērnu.
30.07.2013 22:12 |

Reitings 23
andas , jā ar to maximu tā arī ir. visi jau pieņemti caur paziņam vai radiem. Pašai grūti tur tikt bez kādas palidzības.
30.07.2013 22:16 |

Reitings 23
Ar tiem kredītiem,es vel lielakajā dibenā varu nogrimst,ja ar darbu cauri, % augs,atdod nevaresu.Un te bija teikts ,lai atrodu vīrieti.Es tā nevaru,bez jūtam izmantot cilvēku.
30.07.2013 22:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits