Līna, 2l tur nu nekādi noēsties nevar. Man sanāca ~0,5l, kas ir pieņemot, ka braucu slikti. Man ir 2.0 benzīns. Pa pilsētu, ja pieņemam, ka braucu kā teļš, max 8ls/100km noēd. Tā nu sanāk, ka google saka, ka tie ir ~6km. Parasti mašīna pilsētā noēd apmēram 6/100, tad sanāk ~0,35l
es rēķināju maksimālo attālumu - no Mārupes ielas sākuma līdz trolejbusu galapunktam, ieskaitot, ka pa ceļam ir neskaitāmi luksafori (apstāšanās un ātruma uzņemšana tērē bendzīnu, ne tā?) un kaudze gājēju pārejas.
Un mans vīrs katru dienu brauc tādu gabalu uz darbu (uz to pašu Iļģuciemu) tāpēc konsultējos arī ar viņu, nevis google maps vai kā tur...
Līna, es tikai tagad pamanīju, ka Tev ir automāts - tie pēc definīcijas vairāk rij. Es ar savu manuālo ar tiem pašiem 2l varu aizbraukt no mājām Juglā uz darbu Centrā un pēc tam atpakaļ un vēl pāri paliks.
Nu ir jautaajums:D
Var jau izbraukt arii pa leeto, bet var pa daargo-mashiina, mashiina.
Man ir piemeers,kad mashiina izsaka visu- vienaa gada, lai aizbrauktu uz juuru samaksaajaam par degvielu 60ls ( apm. 180km) un citaa gadaa,kad braucaam ne ar savu auto- 25ls, to pashu km daudzumu :D