HELP HELP HELP!!!!!

Reitings 280
Reģ: 24.11.2009
Eh pat nezinu ka jums pastastit savu problemu jo parak pazemojosi prieks manis liekas.....
Mums ar draugu pedeja laika ir parak maz seksa!!! Precizak 15dienas jau nau vina bijis!!!! un es nezinu kur ir visa ta vaina! es vinam teicu ka man vajag biezak to intimo dzivi ka vairak gribu justies ka sieviete!!!! un vakar notika tas ko vismazak no sava milota gaidiju !!! Pastaastisu visu vakardienu no sakuma lai visas saprastu,...
Es atbraucot majas ka vnm sasveicinajos ar miloto aizgajam kopa paedam vakarinas un tad jau bija velss es iegaju dusha un tad iedomajos ka varetu pavedinat savu virieti.... uzvilku garas zekes korseti utt (nu ta lai vinjs uzbudinatos) viss saka notikt ar prieksspeli oralo. vinjs mani apmierinaja orali un es vinam saku maset locekli bet pec tam vinjs beidza man plaukta un aizgaja gulet!!!!!!!!!!! Vai tas ir normali???? es nezinu ko darit un ka ar vinu tagad runat jo jutos drausmigi pazemota ... un komentari ar testu ka vinjs varetu no darba atnakt parguris nederes jo jau 2dienas vnk sedeja majas un neko nedarija pat pa maju...
esam kopa jau 4gadus....
ko jus meitenes daritu mana vieta????
27.07.2013 12:54 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
bija normāls reflekss pēc 15 dienu ilgas pauzes.

vēl jau nav zvanīts,ka vīrietim tiešām tā pauze bijusi, varbūt tāda bija tikai autorei!
27.07.2013 15:04 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Ja uz mani vīrietis sakliegtu par to, ka orgasms bijis orālā seksa laikā, es ne tikai aizietu gulēt, bet es aizietu vispār no viņa.
27.07.2013 15:36 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Es vispār arī nesaprotu problēmu - viņš Tevi apmierināja orāli, Tu viņu - manuāli.... kas ir slikti?
Izlasīju visu tekstu un komentārus - tā arī nesapratu.....
28.07.2013 16:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Come on. 15 dienas bez un tad brīnās, ka viss tik ārtri beidzās... Biežāk zeķes un korseti pavalkā. Jau tas vien, ka tādu apģērbu pasniedz kā kaut ko īpašu, rāda, ka problēmas ir Tev, nevis viņam. Tu vienkārši neproti viņu iekārdināt (vai arī vienkārši slinko, kas ir ticamāk, ja esat kopā tik ilgi). Laiki, kad viņš uzbudinājās tikai no domas par krūtīm, viņam ir pagājuši, tagad Tev jāpacenšas ar ko citu un tad viņš gribēs Tevi biežāk un nebeigs tik ātri ieraugot Tevi tādā izskatā.
29.07.2013 11:37 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Come on. 15 dienas bez un tad brīnās, ka viss tik ārtri beidzās...

vo,vo.
29.07.2013 11:42 |

Reitings 277
Reģ: 28.06.2013
Problēma ir kur?
Nezini kā atvainoties par savām histēriskajām izdarībām?
29.07.2013 12:23 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Come on. 15 dienas bez un tad brīnās, ka viss tik ārtri beidzās... Biežāk zeķes un korseti pavalkā. Jau tas vien, ka tādu apģērbu pasniedz kā kaut ko īpašu, rāda, ka problēmas ir Tev, nevis viņam. Tu vienkārši neproti viņu iekārdināt (vai arī vienkārši slinko, kas ir ticamāk, ja esat kopā tik ilgi). Laiki, kad viņš uzbudinājās tikai no domas par krūtīm, viņam ir pagājuši, tagad Tev jāpacenšas ar ko citu un tad viņš gribēs Tevi biežāk un nebeigs tik ātri ieraugot Tevi tādā izskatā.

Vo,vo! Vēlams būtu ne tikai zeķes un korseti, bet paretam arī smadzenes pavalkāt.

un pec tam vinjs pats vnk pagriezas un aizgaja gulet pagriezoties uz saniem

Un pareizi izdarīja. Es vēl dūrē nodragātu tādai d*rai blakus guļot.
30.07.2013 20:15 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
tak atslābsti-varbūt viņam kas ir uz sirds,kautkādas problēmas,tad vīrieši ar nespēj padomāt par sexu,aprunājies bez aurošanas
30.07.2013 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits