nu, tur gan jau jaaiet pie aarsta. gan jau kko ieteiktu., neesmu saskarusies, bet dzirdeets, ka slikta elpa esot ,ja zobi sabojaajusies, jaaasaak ar to, mosh salabotu zobus arii sliktaa smaka pazustu
Ja ne zobi pie vainas,tad notekti kuņģis.
Starp citu, es čipsus neēdu,bet bija tusiņš, kur uz galda bija čipsi. Saēdos tos pirms miega. Protams,ejot gulēt iztīrīju zobus kā nākas,bet nākamā rīta tik nelāga elpa bija, tā čipsu smaka vēl bija jūtama.
Zobi visi salaboti, orgāni veseli... Tādēļ nav īsti skaidrības, kur vērsties un, ko darīt, jo ar gadiem problēma saasinās... - smaka kļūst regulārāka un stiprāka.
Zobārsts saka, ka nekādas smakas neesot, bet mīļotais cilvēks un apkārtējie gan saož.
Ja ne zobi pie vainas,tad notekti kuņģis. Aha, kungis ir otrs galvenais peec zobiem. Veel mandelees var buut pprobleema. Zinu, ka man peec higeenista apmekleejuma elpa labaaka nepaliek, bet iet pie gastroenterologa sakaraa ar sliktu elpu roka neceljas. Bet vajadzeetu jau..
Ir dzirdēts, ka šādu efektu var radīt aknas. Vienai manai draudzenei kaut ko tādu ārstēja. Neatceros, kā sauca slimību, bet aknu vainas pēc, rodas gremošanas traucējumi, kas tad arī rada to slikto elpu.
Biezi vien, pie sliktas elpas ir vainojamas mandeles. Katram mandelees ir nelieli caurumini. Citam vini nav saskatami, bet citam mandeles izkatas pec holandes siera. Un tad tajos cauruminos sakrajas bakterijas un ediena paliekas un tapec ari oz elpa.
Lai izvairitos no ediena palieku krasanas mandelees, ieteicams ieturet noteiktas edienreizes, pec kuram, tulit izmazga zobus, ka ari nenaskoties starp edienreizem.
Varbūt lieto agresīvu mutes skalojamo vai zobu pastu? Varbūt tas izraisa kkādu disbakteriozi un savairojas sliktās baktērijas, kas rada nelāgu elpu. Veiksmi atrast risinājumu!
Skatijos vienu raidijumu, kur par to stastija. Neagresivas zobu pastas bus tas, kuras ir bez balinosa efekta, un visas sensitive, ka ari visai gimenei domatas.
Scandinavian, man bija līdzīga situācija, kad pēc zobu tīrīshanas un diegoshanas zobus skaloju ar Colgate zobu skalojamo. Dīvaini uz rīta otro pusi oda, tāda skāni salkana pretīga sapuvusas piparmētras smaka.
Par zobu problemam. naca dazadi pacienti ar dazadam problemam. Citi ar stiprajam zobu pastam un nepareizam zobu birstem bija sabojajusi emaliju, citiem atkal slikta elpa del mandelem (tonsil stones).