izlēmusi par labu šķiršanos

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Ju vairāku dienu garumā strīdos ar savu vīru. Šodien bija plānots braukt kopā uz dzimšanas dienu, visas dienas garuma strīdi, man asaras. Atnāca tēvs, lai aizvestu mūs un paņmetu 2 gadus veco meitiņu. Virietis neatmaiga ne mirkli, man laikam notika īsts nervu sabrukums un sāku raudāt, un tēvs visu mūsu strīdus redzēja savām acīm. Mans vīrs vēl izteica tādu frāzi, ka pēc ši visa diez vai mums vēl kaut kas būs. Un es esmu jau izlēmusi doties ar bērnu citur.
Meitenes, ko jūs par šo visu domājat? Tām, kuras ir šķīrušas ar bērna tēvu, kā rīkojāties? Pie radiem nesanāks dzīvot, būs vien jāmeklē jauna dzīvesvieta.
26.07.2013 16:13 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tas jau notiek sen vai nesen sākās?
es zinu, ka manam brālim tā bija. tiesa gan, tā slimība tik ātri nepāriet. viņš bija traks pēc vairākām spēlēm kādus 3 gadus. tagad ir tikai sapratis, ka tā bija atkarība. toreiz, kā jau visi atkarībnieki, noliedza to. viņu pat draugi nespēja izdabūt ārā. beigās kaut kā vairāk laika sāka pavadīt ar draugiem un datorspēles palika kkur tikai apziņas līmenī. nu tagad ir otra problēma - dzerstīšanās :D
nu tas tā. ko es gribu pateikt - kamēr viņš ir atkarīgs no datorspēlēm, vnk nav jēgas viņu zāģēt. sēdēt un klusēt arī stulbi, bet ar bļaušanu un zāģēšanu un sakot, ka viņa spēle-s, ir stulba-s, tu tikai izsauksi agresiju uz sevi.
ja ir cerība, ka tā viņam ir tikai kāda mirkļa aizraušanās, tad ieteiktu paciest un vest viņu kkur ārpus mājas, kur nav datora. ar laiku viņš izrausies no turienes ārā un spēle nebūs, cerams, vairs tik aizraujoša.
15.08.2013 10:15 |

Reitings 46
laikam jau diezgan ilgi ir šī problēma. Sākumā, atceros, ka viņš spēlēja putnu pilsētiņu dr.lv.. :D NOPIETNI! 3 stundas no vietas spēlēja to, atvainojos, mē*lu :D tad apnika un sāka kkādu citu spēli dr.lv.
Taisnība jau tev ir, Sany, tad kad kkas ir jādara ārpus mājām, tad viņš aizmirst par tām spēlītēm, bet ko gan darīt, tagad nāks arī rudens un arvien mazāk ko darīt ārpus mājām...
15.08.2013 11:09 |

Reitings 8272
ejiet kaut kur pie draugiem, ejiet uz kino, ejiet uz restorānu, aizbrauciet uz jūru. protams, tas ir arī finanšu jautājums, bet, ja ir nauda, viņam patīk daudz ko darīt ārpus mājas, tad uz priekšu.
starp citu, es arī spēlēju putnu pilsētiņu, bet ne jau 3h stundas no vietas :D tās spēles tiešām sāk spēlēt aiz neko darīt, kad ir besis, pēc tam pēc kāda laika apnīk, bet vietā nāk jaunas. es to spēli varu paspēlēt arī tad, ja aizeju ciemos, bet nu tas tā uz 5min :D
15.08.2013 11:47 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
žēl bērnus :(
pēdējā laikā nākās to vien lasīt/dzirdēt, ka pāri šķirās un tādi, kuriem ir bērni, laikam nākotnē būs pavisam normāli, ja savi vecāki nebūs blakus, bet apciemos kā Zoo ik pa laikam ...
15.08.2013 12:22 |

Reitings 8272
Līga - cilvēki ir šķīrušies un šķirsies. padomju laikā tas nebija tik populāri, jo bija bail no sabiedrības viedokļa, spiediena. labāk cilvēkiem ir mocīties un daudz vairāk traumēt bērnu ar strīdiem, kašķiem un kautiņiem vai tomēr reizi pa reizei satikties un justies harmoniski un mīlētam.
15.08.2013 12:46 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
cilvēki ir šķīrušies un šķirsies. padomju laikā tas nebija tik populāri, jo bija bail no sabiedrības viedokļa, spiediena. labāk cilvēkiem ir mocīties un daudz vairāk traumēt bērnu ar strīdiem, kašķiem un kautiņiem vai tomēr reizi pa reizei satikties un justies harmoniski un mīlētam.

Tieši tā! Bērns būs daudz laimīgāks izaudzis vidē, kur nav jāskatās uz nemīlestību un strīdiem. Lai arī kā vecāki to mēģinātu noslēpt no saviem bērniem, viņi to ļoti labi jūt un ar laiku, diemžēl, tas var sākt izpausties kā dažādas slimības. Ik viens cilvēks ir pelnījis būt laimīgs. Dzīve ir pārāk īsa, lai to dzīvotu kopā ar nemīlamu cilvēku un tad mūža nogalē apjaust, ka esi bijis nelaimīgs.
15.08.2013 12:52 |

Reitings 8272
mūža nogalē apjaust, ka esi bijis nelaimīgs.

un bonusā, kad bērns ir pieaudzis un saka, ka labāk būtu redzējis, ka vecāki ir šķīrušies un abi lai'mīgi un katrs viņam veltīt laiku, nekā visu mūžu noraudzījies uz strīdiem, kas arī viņam ir bijusi ne visai veselīga pieredze.
15.08.2013 12:57 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Līga - esmu laimīgs šķirtu vecāku bērns, kas apzinīgā vecumā nepiedzīvoja ne vecāku skandālus, ne kādas citas problēmas. Savu tēvu vispār praktiski redzējusi neesmu, un kas no tā? Man sliktāk iet nekā citiem?? Iespējams, mana bērnība bija veselāka un laimīgāka kā dažam labam, kam abi vecāki, bet viens otru na**j sūta caurām dienām un naktīm, jo, redz, svarīgi, lai bērnam ir abi vecāki. Viss atkarīgs, kā sieviete šo tēti savam bērnam pasniegs - kā slikto onkuli vai kā TĒTI, lai kāds viņš arī nebūtu, nekomentējot abu savstarpējās attiecības.
15.08.2013 12:58 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Meitenes, es neteicu, ka tas ir labi vai slikti - es runāju par tendenci kā tādu ;)
Saprotams, ka tagad jau 12 gados ir pieauguši un ņemās kā truši + 14 plāno bērnus un savu māju, bet ar visām no izrietošajām sekām
15.08.2013 13:09 |

Reitings 8272
es drīzāk domāju, ka tas ir tādēļ, ka sabiedrība pati par sevi ir brīvāk domājoša. mīnuss tam ir tāds, ka daudzi cilvēki ir daudz bezatbildīgāki palikuši un jau pēc pirmā strīda katrs metas uz savu pusi, jo, redz, nevar sadzīvot un var taču atrast citu. tā aŗī nav pareizi. manuprāt, tagad cilvēki ir kļuvuši daudz egoistiskāki, mazāk viens otram pielāgojas un ir tikai ES ES ES.
15.08.2013 13:14 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Musdienas cilveki biezi vien izvelas to vieglako celu, tapat ari attiecibas, ta vieta, lai meginatu vinas glabt, labak izmest un meklet jaunas. Es neatiecinu uz konkreto autores gadijumu un nevainoju tikai sievieti. Abi vainigi, ja attiecibas ir skirtas. Vnk loti biezi pari skiras, jo ir gruti laika, parak agri apprecas - uzrazo bebi un tad tik iepazist viens otru.

Autorei- izturibu un laimi/.
15.08.2013 13:20 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Vnk loti biezi pari skiras, jo ir gruti laika, parak agri apprecas - uzrazo bebi un tad tik iepazist viens otru.

Piekrītu. Tas mūsdienā ir ļoti populāri - vispirms bērni, tad attiecības. Patiesībā esmu sapratusi, ka tādas ir arī manas attiecības. Tagad ir tikai manā ziņā pieņemt otru cilvēku vai tomēr šķirties.
15.08.2013 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits