Vēl līdz 25 ceļš ejams, bet jūtos sasniegusi daudz un esmu pilnīgi laimīga ar savu dzīvi.
Nē, es nestrādāju ideāli atalgotu darbu, šobrīd vispār esmu daļēji uz brīvām kājām. Nē, man nav vairāki bakalauri vai maģistri. Nē, man nav ģimenes dzīves, dzīvoklis Rīgas centrā.
Toties tik apmierinātu ar dzīvi, kāda esmu tagad, sevi nekad nevarēju iedomāties. Esmu ieguvusi ļoti daudz lielisku draugu, man ir fantastiski dzīves mērķi, uz kuriem ceļš ir izcīnīts, man ir vienreizējs dzīvoklis, kuru mīlu un par kuru nemaksāju bagātību, man ir iespējas izklaidēties brīvdienās, man ir bijusi iespēja ļoti ekonomiski ceļot pēdējā laikā. Es aizvien vairāk esmu guvusi iespēju iepazīties ar citādu pasauli, nejauši satiekot neparastus cilvēkus.
Man liekas galīgi muļķīgi dzīvi mērīt pēc tevis minētās mērauklas. Manā dzīvē naudai ir pārsteidzoši maza nozīme, tomēr viss tāpat notiek tā, kā tam ir jānotiek. Zinu arī to, ja gribētu bērnus, ģimeni un pārējo, visu varētu iegūt arī bez astronomiskiem ienākumiem un dzīvot laimīgi! Pietam nespēt to sev nodrošināt ar 1400 uz pāri mēnesī... Nav ne jausmas, kā ir jādzīvo, lai vēl sūdzētos, ka nepietiek!
Nenosodu, tikai izsaku savu viedokli. Vajag iemācīties dzīvot vieglāk!