Labdien!;)
Jā, laiks tāds izteikti rudenīgs, bet nav slikti, šodien burinieku parāde, bet nezinu vai gribas iet, šobrīd vispār garastāvoklis tāds-nekāds. Un man nemaz nav kurpes ar slēgto purngalu, visas vasarīgas :D
Man rīt pie friziera, esmu nedaudz satraukusies, ceru, ka rezultāts būs labs :)
Man jāmācās lasīt, lasu:
1. Burtnieki
2. Bruņinieki
un nevaru saprast!
Es šodien redzēju jau meitenes melnos siltos zābakos, kārtīgās vējjakās, nesapratu, vai ir tiešām tik auksti vai man mašīnā apkure pa daudz ieslēgta! :D
Labdien! Esmu riktīgā miegamice, nogulēju līdz plkst. 12, tagad sēžu kā zombijs :) Nezinu, ko pa dienu tādu sadarīt. Ahhh, kā padomāju, ka jau 23. jūlijs. :( Kur skrien vasara!
man ir boooorings. visi laikam ir kaut kādos atvaļinājumos un darba maz.
tikko kā uzrakstījo augšējo rindiņu, izleca meils ar lieeeelu darbu. nevajadzēja laikam uzprasīties :D
Ārā tik vēsi, tik vēsi. Margo - Cilvēki vismaz vakar centrā staigāja pabiezos mētelīšos, jakās. Ļoti retais bija bez virsjakas, tie izskatījās nosaluši. Kurpes slēgtās, vaļējas nevienam/ai nemanīju. Priekš vasaras - silti nav.
Trakums :/
Man nav trencha, rudeniigas shalles un lietussarga. Kad atbraukshu uz Latviju, jutiishos kaa izkritusi no aprites. :D Man tur, kur atrodos, liidziigi kaa Marilyn - ir silts, diezgan karsts pat bija. Tikai shodiena saakaas ar negaisu.
Laukā ir +32, bezgaiss...
Staigājos ar mazo pa mežu pēc garās veikala tūres un ēdu piparmētru saldējumu ar tumšo šokolādi- traki garšīgi un atsvaidzinoši! :)
Šodien sapirkāmies pāris kg zemeņu, melleņu, piebāzām saldētavu pilnu ar saldējumiem un nopirkām šīs vasaras lielāko arbūzu. Nevaru sagaidīt šo vakaru, kad varēsim pārēsties šos gardumus! (l)
Redzu, ka tuvojas pērkona negaiss, jāčāpo būs mājup un jārīko neliela skaistuma kūre :)
aprikoze, Francijaa, Pariizee. Te jau 7. dienu peec kaartas zhara = ap 40 gradiem, sodien vismaz 1x uzlija lietus, bet tagad atkal saule. Rit jau uz LV - braukt negribu, bet gribu majas + kaajaas jau netur, jeelas noberztas no staigashanas + karstums vnk liidz kaklam