Jautāt par krāpšanas izdevību

Reitings 40
Reģ: 06.06.2013
Sākšu ar to, ka abi viens otram ar vīru esam pirmie un vienīgie. Tā nu sarunu gaitā pajautāju, ko viņš darītu, ja būtu iespēja pārgulēt ar kādu citu sievieti vai, piemēram, saņemt no viņas minetu. Dažādībai.
Viņš atbildēja, ka izmantotu gadījumu.
Es biju šokā par tādu atbildi. Protams saprotu, ka pati uzprasīju, bet, pazīstot viņu, man ienāca prātā, kāpēc viņš mana sirdsmiera pēc nesamelojās. Nu tā, lai sieva nesāk kļūt aizdomīga vai greizsirdīga...
Aptuvenā dažu vīriešu loģika - es tevi mīlu, bet vai tāpēc nedrīkst pārgulēt ar kādu citu sievieti?...
Nu tātad - vai esat par to runājušas ar saviem vīriešiem un kādas bija atbildes?
22.07.2013 21:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista+
Es noteikti neuzdotu so jautaajumu...nav ko speeleeties ar vaardiem,izaicinaat likteni...!
23.07.2013 17:15 |

Reitings 40
Reģ: 06.06.2013
Krista - starp citu viņš bija tas , kurš pirmais uzdeva šādu jautājumu man. Es to neuzskatu par muļķīgu jautājumu, mēs pie tā nonācām sarunas rezultātā par kādu draugu pāri, kuriem attiecībās bija krīze.
Es nesatraucos viņa atbildes dēļ, jo viens ir pateikt, pavisam cits - izdarīt. līdz šim mans vīrs ir vairāk runātājs nekā darītājs. :D
23.07.2013 19:07 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
uzskats "ja mīl, tad nekrāpj" ir tavs personīgais uzskats. Ka cilvēks, kas tikko tev aizgāja garām, domā citādi. Un vēl cits cilvēks - vēl citādāk. Vai tu spēj saprast, ka katram cilvēkam ir sava izpratne? (un es tagad vispār nerunāju par sevi un kā es to uztveru, bet pilnīgi vispārīgi)

Piekritīšu Annei, man tas arī nav saprotami, un te vispār nav runa par kaut kādu naivumu un jaunības maksimālismu, bet elementāru cieņu. Tāpēc nav jāveido attiecības ar kuru katru un cilvēks daudz maz jācenšas iepazīt, uzzināt, kādas tad ir tās viņa vērtības, lai nesanāk, ka tās nesakrīt, jo vienam krāpšana ir nepiedodama, bet otram - nekas īpašs.
Un vispār - no krāpšanas nav pasargāts neviens. Vienīgais, ko mēs varam darīt - uzturēt attiecībās mīļumu, siltumu, komfortu, lai vīrietim pat domas par krāpšanu nenāktu prātā, bet ja arī rastos izdevība - pirmā doma, kas ienāktu prātā, būtu apziņa, ka ar savu rīcību viņš nodotu mīļoto sievieti. Varbūt teiksiet, ka esmu naiva, bet es tomēr ticu mīlestībai un uzticībai mūža garumā. Ar nosacījumu, ka pāra attiecībās nav nekādu plaisu, kur kādam trešajam iespraukties. Tas, cik grūti to panākt, jau ir cits jautājums.
23.07.2013 20:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu pastulbs jautajums uzdots, ko citu lai saka :]
23.07.2013 21:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Jautājums kā jautājums. Nekas īpašs. Ņemot vērā, ka sievietes vienmēr ir gana zinātkāras, tad nu jautājums loģisks - sieviete uztraucas par attiecībām. Atbilde gan - nav normāla.

Neizteikšos par pāriem, kuri vienkārši dzīvo kopā neprecēti. Bet te nu atkal - laulības ir nedaudz nopietnāka padarīšana arī šajā jautājumā. Mans vīrs zvērēja man būt uzticīgs Dieva priekšā baznīcā. Tad nu tagad ir tā - nokrāpt jau viņš protams var un es to varbūt pat neuzzināšu, bet Dievs zinās un redzēs visu. Un mans vīrs ir ticīgs cilvēks un Dievu bīstas daudz vairāk nekā mani. Jo ne jau es ko viņam izdarīšu, bet Dievs manā vietā. :D Tāpēc būtībā no krāpšanas esmu pasargāta - es tam ticu.
Jebkurā gadījumā - teikt sievietei, ka krāpšana viņu attiecībās ir iespējama - tā ir necieņa. Ir jātic, ka partneris būs uzticīgs un jāsola, ka arī pats personīgi būsi uzticīgs un ir jāiegrožo savas iekāres. Nevis jāpieņem kaut kāds izzīsts fakts, ka, redz, vīrieši nav monogāmi un visi krāpj, un tas ir normāli.
24.07.2013 01:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
starp citu viņš bija tas , kurš pirmais uzdeva šādu jautājumu man

Tad vai nu vinjsh ir paaraak godiigs vai paaraak glups vai arii tevi neciena. Viens no trim. Es katraa zinjaa aizdomaatos un paveerteetu vinja attieksmi arii citaas jomaas.
24.07.2013 01:42 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Neons - Dievs ir mīlestība!!!! ;)
Tā kā Dievam jau nu noteikti nav iebildumu pret mīlestību un tās VISĀM izpausmēm.... (un kur Tu rāvi, ka Dievs ir bargs?)
Dievs nekad nevienu nav uzskatījis par otra īpašumu..... "Ko Dievs savienojis, cilvēkam nebūs šķirt" - tā kā visa savienība, kas notiek, notiek ar Dieva ziņu....un pārējie cilvēki var tikai filozofēt - ir labi, nav labi, patīk, nepatīk.... un izvēlēties, kā to uztvert, ko darīt...
Tā ir cilvēku aprobežotība, ka viņi uzskata, ka otrs ir kāda īpašums - var jau fiziski nepārgulēt, bet jūtas ierobežot būs grūtāk....
Un tie infantīlie komentāri, ka muļķīgs Lilitas jautājums - to es nesaprotu! Taisni otrādi - cilvēki ir nobrieduši un visu izrunā atklāti bez meliem un liekulības. Malači!
24.07.2013 01:47 |

Reitings 11996
Es nerunāju par pašu Dievu, es runāju par to, ka solījums tiek dots ne tikai man, bet arī Dievam. Un vispār - attiecības ir atbildība. Ir jāmāk uzņemties atbildību un turēt doto vārdu.
24.07.2013 01:55 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tad nu tagad ir tā - nokrāpt jau viņš protams var un es to varbūt pat neuzzināšu, bet Dievs zinās un redzēs visu. Un mans vīrs ir ticīgs cilvēks un Dievu bīstas daudz vairāk nekā mani

Šeku reku arī atklājas reliģiozitātes gaišā puse, ar to var iebiedēt otru un veselas cilvēku masas. Vispār ģeniāli, ja es apprecēu kārtīgu katoli, tad varētu cerēt, ka viņš baidās Dieva dusmas un mani nekrāps :D Jauns līmenis.
24.07.2013 09:41 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Tad nu tagad ir tā - nokrāpt jau viņš protams var un es to varbūt pat neuzzināšu, bet Dievs zinās un redzēs visu. Un mans vīrs ir ticīgs cilvēks un Dievu bīstas daudz vairāk nekā mani

Izlasīju šo un sāku smieties pilnā balsī :D Tad jau Velna jābīstās, ka ellē nenonāk :D
24.07.2013 09:56 |

Reitings 147
Reģ: 15.01.2013
Avārija- bezgala stulbs komentārs!
24.07.2013 10:14 |

Reitings 11996
Te dažas acīmredzami jaucs bailes ar bijību. Tas nav viens un tas pats.
24.07.2013 17:12 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Varētu padomāt, ka viņš ir baigi atbaidošs un tāda izdevība ir kaut kas īpašs :) Izdevības cilvēkiem parasti ir daudz un teorētiski uz katra soļa. Vai doma bija tāda, ka šī sieviete visu pasniegtu uz paplātes? Daži nekrāpj tikai tāpēc, ka ir slinki.
24.07.2013 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!