Tā, mn pietieka dirsties. Meitenes kā missine un kreimene, iesaku nevis cepties beztēmā, bet vienkārši pasekot līdzi, kā attīstījusies diskusija. Citādi jūs man abas piesienaties vārdiem, kas bija attiecināms uz personām pavisam citā vecumā.
Es pārmetu to, ka māte, kuras meita šobrīd ir 23 gadus veca visticamāk NESTRĀDĀ par 200 Ls, ja vien pati nebeidza vidusskolu šādā vecumā, un to, ka meita pati 23 gadu vecumā var atrast darbu (kā arī minēts jautājuma pieteikumā) kā arī to, ka viss atkarīgs no bērna audzināšanas - cik viņš būs izlepis, ka pieprasīs no vecākiem naudu.
Tātad mans viedoklis - māte var dot savai 23 gadīgajai meitai 40Ls mēnesī kā palīdzību. Tas ir normāli, bet šajā vecumā tam arī būtu jābeidzas. Meitai būtu jāstrādā,m kaut par savu minimālo algu. Ceru, ka mans viedoklis tapa skaidrāks. Un ja arī netapa - man pie dirsas, jo es jau tāpat redzu, ka jūs esat atnākušas cepties, ka Latvijā nekur darbu nevar normālu dabūt. Jā, jo visiem vajag tādas jaunas cacas kā jūs. Ar tik milzīgu profesionālo utt pieredzi. Ka tik ne ar.