meitenēm ar problemātisku ādu

Reitings 80
Reģ: 09.03.2013
1. Meitenes, kurām problemātiska āda, kā kopjat to? Izstāstiet precīzi,ko darat no rīta-ar ko mazgājat seju,kādu krēmu tālāk un ko darat ar ādu uz nakti??

2. Kādus līdzekļus no aptieku klāsta varat ieteikt problemātiskai ādai? Man izteikta ir t-zona, līdz ar to tur ir pumpiņas, arī zemādas pumpas. Melnie punkti nav
22.07.2013 08:48 |

Reitings 18
Reģ: 29.01.2009
Es iesaku kaut ko no si saita:
http://skinpeelshop.com/?category=acne/

Iesaku sakt ar pasu vajako, piem., beginner un ja nepalidz, tad stipraku, jo es saku ar Miracle peel un tas ir loti specigs, ka 3 dienas nevareja iziet bo majas,man nedaudz palidzeja! bet ja netiks ieverota preciza instrukcija, var sajojat adu!!! Turklat sos produktus var lietot tik no rudens, jo nevar savienot ar saulosanos.
23.07.2013 22:13 |

Reitings 18
Adas kopsana:
1.solis maiga attirosa zeleja(man patika Acnacid vai Nivea)
2.solis toniks(dazreiz palietoju Garnier, bet tas kairina, labak patik Acnacin vai Nivea toniks)
3.solis mitrinoss krems (Garnier matejosais, Nivea pure and natural,ja ada sarkaniga, tad lietoju bepanten kremu vai Bioderma sensibo AR)
4.solis 1reiz nedela mitrinosa sejas maska

Piem, ja lietosi to kimiskos pilingus, ko ieteicu, kad vajadzes kadu loti maigu mazgasanas lidzekli un bepanten kremu, ar sliktu adu ir ta, jo agresivakus lidzeklus lieto, jo sliktaka ta paliek!!!!
23.07.2013 22:20 |

Reitings 7497
par Differin skatījos vienu medicīnisku raidījumu (pašai āda laba, brālim nē). Tur teica, ka nav vērts to smērēt tikai uz pumpām, jo šī ziede esošās pumpas neārstē, bet neļauj veidoties jaunām, tāpēc tā plānā kārtā ir jālieto uz visas sejas. Rezultātu var sagaidīt pēc vairākām nedēļām...

jums ārsti iesaka to ziedi tikai uz pumpām likt?

vēl labs padoms sejas kopšanā varētu būt - seja jāslauka ar papīra dvieļiem, no frotē dvieļiem, ko lieto vairākas reizes, mikrobi migrē atpakaļ uz ādas.
23.07.2013 22:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits