Ista sieviete

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Kadai ir jabut istai sievietei?

Es istu sievieti iztelojos tadu- loti sieviskigu, ar maigam, pardomatam kustibam, koptu. Skaistiem matiem, un akurati lietotu kosmetiku, smarzojosu. Smaidigu un mirdzosam acim. Inteligentu, interesantu un radosu. Tadu, pie kuras patik ciemoties, jo mak majas radit majiguma sajutu. Spej savam virietim but sieva, milaka un draudzene vienlaikus.
20.07.2013 22:53 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Par lielo mīlu drīzāk sapņo jaunas meitenes un sievietes, kuras nespēj vai nevēlas sevi realizēt dzīvē kā savādāk.

Muļķības
21.07.2013 18:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Īsta sieviete ir harmoniska, rada ar sevi patīkamu gaisotni :)
Īstai sievietei ir mātes instinkti. Viņa ir tīrīga un rūpējas par līdzcilvēkiem :)

Nav nozīmes, cik gari un dabīgi ir viņas nagi vai ieņemamais amats :)
21.07.2013 18:24 |

Reitings 16391
Par lielo mīlu drīzāk sapņo jaunas meitenes un sievietes, kuras nespēj vai nevēlas sevi realizēt dzīvē kā savādāk.

Drīzāk esmu novērojusi, ka karjerā plosās sievietes, kuras nespēj sevi realizēt mīlas frontē :)
21.07.2013 18:25 |

Reitings 16391
Man liekas,ka iista sieviete prot satureet savu viirieti,izlociit pec sava praata ,bet taa loti prasmiigi-ne ar skandaaliem ,lekciju lasiisanu uttIistai sievietei viirietis daavinaas rozes...!

Ja neskaita rozes.. manas domas saskan ar Emmanuelli :) Tās var būt arī citas puķes.. :)
21.07.2013 18:27 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nezinu vai es esmu jocīga, vai vienkārši neizprotu - bet es nesaprotu diskusijas jēgu. Varētu apspriest par to, kādas mēs gribētu būt vai uz ko mēs tiecamies, bet analizēt un pārspriest kāda ir īsta sieviete, man liekas pagalam muļķīgi.
Bet ticu, ka es vienkārši jautājumu ne tā esmu uztvērusi.
21.07.2013 18:30 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Nu, manuprāt, īsta sieviete ir ar sieviešu dzimumorgāniem.

+++++
21.07.2013 18:31 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Atbilstība vai neatbilstība kādiem standartiem vai priekšstatiem nepadara sievieti "īstu" vai "neīstu".
Manuprāt, tā ir iekšējā sajūta katrā pašā - neatkarīgi no tā vai sieviete ir mājsaimniece, uzņēmēja, kaut vai militāro aprindu pārstāve.
21.07.2013 18:38 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Klusais Smaids,

ir brīži dzīvē, kad neesam gatavi attiecībām. Nākamais posms, nav pietiekami daudz līdzekļu sapņu kāzām, tad sakām visiem, mēs vēl neesam gatavi bērnam, bet kad ir tas īstais brīdis, tas posms dzīvē, tas pareizais cilvēks, tās sajūtas, mēs esam gatavi absolūti jebkam, lai arī apkārtējie saskata karjeristes un laimīgas būtnes. Arī tām būtnēm gribas pēc darba pie kāda mājās atgriezties, brīvdienās kopā malkot kafiju uz balkona un vakaros skatīties romantisko kino.
Protams, jo mēs esam mazāk pieredzes bagātāki, jo mūsu sapņi ir baltāki, pūkaināki, nav šī cietā čaula izveidojusies,meklējot otrā zemtekstus darbos un runās, līdz ar to jā, piekrītu jaunas meitenes sapņo par lielo mīlestību, es tajā neko nosodāmu nesaskatu :)
21.07.2013 18:44 |

Reitings 1613
chocoloco biezi diskusijas pieminam "istus viriesus" "viriskigus viriesu", perfekti zinam, kadiem viniem ir jabut. Un par katru mazako sikumu, ja kaut ko virietis nav ne ta izdarijis, tad izskan "fuj tas nav ists virietis, vins neuzvedas viriskigi utt".

Tad nu man gribejas pajautat, kada tad ir, vai kadai ir jabut istai sievietei. :)
21.07.2013 18:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cormeum-es rozes mineeju taapeec,ka taas sievieteem parasti noziimee taadu iipasu miilestiibas apliecinaajumu:D
21.07.2013 18:46 |

Reitings 16391
Jā... tumši sarkanās! :D
21.07.2013 18:49 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
DIO, neesmu nekur apgalvojis, ka būt jaunai meitenei ir kas slikts vai nosodāms - mēs visi kādreiz esam bijuši jauni. Es apgalvoju, ka cilvēki, sasniedzot zināmu vecumu un briedumu, potenciālos partnerus sāk vērtēt kritiskāk, bet attiecības - pragmatiskāk. Secinājumus izdaru, vadoties pats pēc savas pieredzes, kad agrā jaunībā neapdomīgi iestūrēju laulības ostā. Ar pašreizējo saprātu arī visgudrāko un skaistāko sievieti vērtētu kritiski, meklētu trūkumus viņā, rēķinātos ar negatīviem attiecību attīstības scenārijiem. Manā paziņu lokā ir daudz mana vecuma sieviešu, un vairuma uzskati saskan ar manējiem. Palieku pie uzskata, ka par lielo mīlestību un laulībām sapņo vai nu ļoti jaunas un naivas meitenes, vai arī sievietes, kurām, iespējams, nav izdevies sevi realizēt dzīvē kā citādi, piemēram, profesionāli. Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.
21.07.2013 19:03 |

Reitings 1613
Klusais smaids tas, ka tavuprat, istas sievietes ir karjeristes, ir ok, tas ir tavs viedoklis.
Bet sis!
Palieku pie uzskata, ka par lielo mīlestību un laulībām sapņo vai nu ļoti jaunas un naivas meitenes, vai arī sievietes, kurām, iespējams, nav izdevies sevi realizēt dzīvē kā citādi, piemēram, profesionāli. Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.

Pilnigas mulkibas!

Cilveki ir dazadi, pamanams jau ir starp jaunam meitenem, kura bus karjeriste un kuru vairak saista berni, edienu gatavosana un rupesanas par maju.
21.07.2013 19:14 |

Reitings 4703
Klusais Smaids,

par jaunību gan pārmetumu neizskanēja, to jau arī netiku minējusi!

Rezumē ir acīm redzams, nevaram visus mērīt pēc vienas skalas.

Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.
ārkārtīgi grūti noticēt, bet lai tā būtu, jo kā jau minēju sākumā, noteiktā dzīves posmā uzskati mēdz mainīties. Karjera vecumdienās mums nesniedz laimi, iespējams ne visas vēlas bērnus un mazbērnus, tas gan tā var būt, bet otro pusīti, sirds cilvēku vēlas man vismaz liekas ikviens.
21.07.2013 19:16 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Visus komentārus nelasīju, bet, manuprāt, kopta, pašpārliecināta, ar labu humora izjūtu, sievišķīga, taču arī gatava uz trakiem piedzīvojumiem saprāta robežās, ar labu mūzikas gaumi, ne pārāk pļāpīga un ne pārāk klusa, izglītota
21.07.2013 19:20 |

Reitings 1613
Klusais smaids

Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.

1. Tapec, ka vinas ir karjeristes!!!!
2. Tu nekad nevari zinat, kas patiesiba cilvekam galva daras
3. Varbut veiksmigas attiecibas vinam nav izdevusas, tad piepilda dzivi savadak.
21.07.2013 19:23 |

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Cilveki ir dazadi, pamanams jau ir starp jaunam meitenem, kura bus karjeriste un kuru vairak saista berni, edienu gatavosana un rupesanas par maju.

Saprotams, jau bērnībā izpaužas tas, cik cilvēkam ir ambīciju, mērķtiecības, un kādas ir viņa prioritātes dzīvē.
Ir sievietes, kuras darītu laimīgas vīrs, 3 bērni un mājsaimnieces statuss. Vai tas ir kas slikts? Nē, ja viņas redz savu piepildījumu tādā dzīvē, vienīgi, manuprāt, tādas sievietes reti attīsta savu personību, jo trūkst ambīciju, tādēļ tādas manās acīs nekotējas sevišķi augstu. Ir patīkami, ja sieviete labi gatavo un prot rūpēties par mitekli, taču ir skumji, ja tās ir viņas vienīgās prasmes un intereses.

ārkārtīgi grūti noticēt, bet lai tā būtu, jo kā jau minēju sākumā, noteiktā dzīves posmā uzskati mēdz mainīties. Karjera vecumdienās mums nesniedz laimi, iespējams ne visas vēlas bērnus un mazbērnus, tas gan tā var būt, bet otro pusīti, sirds cilvēku vēlas man vismaz liekas ikviens.

Protams, ka ar laiku prioritātes var mainīties, taču pieredzējusi, lietišķā sieviete diez vai zaudēs prātu un rīkosies iracionāli jūtu dēļ.
Man rodas sajūta, ka DIO ir gados visai jauna. Vai man taisnībā?
21.07.2013 19:30 |

Reitings 4703
Protams, ka ar laiku prioritātes var mainīties, taču pieredzējusi, lietišķā sieviete diez vai zaudēs prātu un rīkosies iracionāli jūtu dēļ.

ar katru nākamo tavu komentāru izveidojas jauna aina, lai nu tā būtu. Protams, ka pieredzes bagātāks cilvēks neskries ar pieri sienā, ja zin ka tas ir sāpīgi, taču tas neattiecas tikai uz karjersitēm, bet lielāko daļu, kas domā ar vēsu prātu un zināmu aprēķinu.
21.07.2013 19:40 |

Reitings 16391
Ir sievietes, kuras darītu laimīgas vīrs, 3 bērni un mājsaimnieces statuss. Vai tas ir kas slikts? Nē, ja viņas redz savu piepildījumu tādā dzīvē, vienīgi, manuprāt, tādas sievietes reti attīsta savu personību, jo trūkst ambīciju, tādēļ tādas manās acīs nekotējas sevišķi augstu.

Klusais smaids, manuprāt Tu visu met ''vienā maisā''.
Ne vienmēr sieviete mājsaimniece interesēsies tikai par cepumu receptēm un putekļu lupatām. Ir inteliģentas, gudras un talantīgas ''mājsaimnieces'' kurām ir plašs interešu loks, viņas ir erudītas.

Tāpat arī ne visas karjeristes ikdienā spēs būt aizraujošas. Daļai no viņām varbūt eksistē tikai darbs un citas intereses izpaliek :)
21.07.2013 19:41 |

Reitings 1613
Klusais smaids man slinkums strideties. :D

Es pat zinu dazas karjeristes, kuram darbs nozime visu, vinas pat laga nezina, kur vinas berni atrodas un ar ko nodarbojas. Un tad tur izaug beigas visadi fruktini :D

Isteniba vislabak ir kaut kur pa vidu, ja sieviete spej sevi pilnveidot darba, audzinat bernus un but laba sieva savam viram.

Jo, ja neviena netieksies pec vira un berniem, kas tad darisies pasaule???
21.07.2013 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits