Par lielo mīlu drīzāk sapņo jaunas meitenes un sievietes, kuras nespēj vai nevēlas sevi realizēt dzīvē kā savādāk.
Par lielo mīlu drīzāk sapņo jaunas meitenes un sievietes, kuras nespēj vai nevēlas sevi realizēt dzīvē kā savādāk.
Man liekas,ka iista sieviete prot satureet savu viirieti,izlociit pec sava praata ,bet taa loti prasmiigi-ne ar skandaaliem ,lekciju lasiisanu uttIistai sievietei viirietis daavinaas rozes...!
Palieku pie uzskata, ka par lielo mīlestību un laulībām sapņo vai nu ļoti jaunas un naivas meitenes, vai arī sievietes, kurām, iespējams, nav izdevies sevi realizēt dzīvē kā citādi, piemēram, profesionāli. Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.
Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.ārkārtīgi grūti noticēt, bet lai tā būtu, jo kā jau minēju sākumā, noteiktā dzīves posmā uzskati mēdz mainīties. Karjera vecumdienās mums nesniedz laimi, iespējams ne visas vēlas bērnus un mazbērnus, tas gan tā var būt, bet otro pusīti, sirds cilvēku vēlas man vismaz liekas ikviens.
Nespēju iedomāties nevienu sev pazīstamu daiļā dzimuma uzņēmēju, kas tvīktu pēc vīra un bērniem.
Cilveki ir dazadi, pamanams jau ir starp jaunam meitenem, kura bus karjeriste un kuru vairak saista berni, edienu gatavosana un rupesanas par maju.
ārkārtīgi grūti noticēt, bet lai tā būtu, jo kā jau minēju sākumā, noteiktā dzīves posmā uzskati mēdz mainīties. Karjera vecumdienās mums nesniedz laimi, iespējams ne visas vēlas bērnus un mazbērnus, tas gan tā var būt, bet otro pusīti, sirds cilvēku vēlas man vismaz liekas ikviens.
Protams, ka ar laiku prioritātes var mainīties, taču pieredzējusi, lietišķā sieviete diez vai zaudēs prātu un rīkosies iracionāli jūtu dēļ.
Ir sievietes, kuras darītu laimīgas vīrs, 3 bērni un mājsaimnieces statuss. Vai tas ir kas slikts? Nē, ja viņas redz savu piepildījumu tādā dzīvē, vienīgi, manuprāt, tādas sievietes reti attīsta savu personību, jo trūkst ambīciju, tādēļ tādas manās acīs nekotējas sevišķi augstu.