Dzīvošana kopā.

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Palasot daudzās diskusijās viedokļus par pāra dzīvošanu kopā ar vecākiem, radās jautājums - kā tad no malas izskatās mūsu modelis.

Arī mēs (abiem ap 25) dzīvojam kopā ar vecākiem, tikai situācija ir tāda, ka pēc krīzes vecākiem finanses diezgan samazinājās un šobrīd mūsu atbalsts ir nepieciešams.
Platība varētu būt mazliet lielāka, bet nu pietiek. Dzīvojam normāli, attiecības OK.
Vienkārši jautājums - droši vien sanāk, ka cilvēki, iespējams, par mums ķiķina, ka dzīvojam kopā ar vecākiem?
19.07.2013 15:16 |

10 gadi
Reitings 13809
Zinu puisi, kas dzīvo ekskluzīvā meitenes senču dzīvoklī. Tagad situācija mainījusies un vecāki grib padzīvot savā dzīvoklī kopā ar ''bērniem''..
Protams, puisim šoks, pārdzīvojums. Viņš nemitīgi čīkst - kā var būt tik tizli.. es tiem senčiem šo to pateikšu.. lai te neiedomājas mūs izrīkot, lai izīrē sev dzīvokli.

Es necienu vīriešus, kas ir gatavi pieaugušā vecumā dzīvot par vecāku (ne savu, ne draudzenes) līdzekļiem.
Vīrieša vērtība manās acīs uzreiz stipri samazinās.
19.07.2013 17:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
cormeum - Un kā tad tu zini tik sīkas detaļas?

Nolīgu privātdetektīvu! :D :D :D
19.07.2013 17:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ja es varētu,tadz dzīvotu lielā mājā ar mammām,tētiem,vecmāmiņām,vectētiņiem utt.
19.07.2013 18:00 |

Reitings 8171
cormeum es tās meitenes senču vietā to puisi aiz durvīm izliktu.
19.07.2013 18:01 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Man liekas atkal jocīgi analizēt kaut kāda puiša dzīvi tik smalki un zināt visas detaļas. Es nudien neaizdomātos kā būtu jārīkojas tam puisim ar tādu algu un apspriest par to forumā utt :D Protams, nezinu, kas jums par attiecībām, varbūt tas ir tavs brālis, tad vismaz skaidrs par privātdetektīvu :D
19.07.2013 18:08 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kāda starpība, ko citi teiks un vai ķiķinās? Galvenais jūsu pašu uzskati.
Es pati tādā modelī nedzīvotu. Ja vecākiem grūti ar naudiņām, tad palīdzētu finansiāli, protams, bet kopā nedzīvotu. Man patīk būt vienīgajai saimniecei dzīvoklī, nevis visu laiku būt kā zem vecāku lupas un kontroles. Taču, tie ir mani uzskati. Ja jums viss ir lieliski - tad kāda starpība, ko citi domā?
19.07.2013 18:12 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
var jau arī dzīvot, bet es nedzīvoju un nedzīvošu, jo manā uztverē tā ir cieņa pret vecākiem, ka nedzīvoju viņiem uz kakla. finaniāli jau var arī palīdzēt esot tā lāk no viņiem un ja dzīvo atsevišķi, tad aizbrauct ciemos pie viņiem ir ļoti patīkami gan pašam, gan vecākiem.
redzot savus vecākus, kad es un brālis dzīvojam savu dzīvi viņi var izklaidēties kā grib un kad biju vel nepilngadīga un dzīvoju pie vecākiem mammas brālēns pajautāja, kā ir ar seksu viņiem. viņi apklusa, tagad drošivien ar to var nodarboties, kad un kā grib
19.07.2013 18:16 |

10 gadi
Reitings 865
es ķiķinu par tādiem, kā, piem., mans ex, viņš nestrādā, bet dzīvo vecākiem uz kakla un ar viņu līdzekļiem
19.07.2013 18:19 |

Reitings 8171
Dzīvošana ar vecākiem uzreiz nenozīmē,dzīvot viņiem uz kakla.

Reitings 158
cormeum aprakstītais gadījums gan man nešķiet īsti jauks, jo izskatās, ka ar finansēm labi ir gan vecākiem, gan jaunajiem, tikai ar attieksmi no puiša puses gan nav labi. Uzskatu, ka puisim nav nekādu tiesību būt neapmierinātam.
Pēc rakstītā gan nesaprotu kā tieši situācija ir mainījusies, bet, ja finansiāli viss ir kā agrāk, tad man liekas, ka meitenes vecāki grib pārbaudīt puisi, viņa vērtību sistēmu.

Reitings 8968
Mes ar manu ex, dzivojam kopa ar manu mammu, apmeram gadu, nu musu attiecibas bija sausmigas (ar mammu), jo vina pieradusi pie savas rutiinas un te peksni divi balodisi to visu jauc araa... tad vina netiek matus mazgat kad grib, tad pie kompja, tad pie tv, nu sviests, nu gruti mums gaja, loti daudz stridejamies... pec tam, kad aizgajam dzivot atseviski, viss atkal uzlabojas un loti labi bija... tagad dzivoju loti talu prom no mammites un piektrukst.. bet ko darit... nakamgad, kad brauksu uz lv, noteikti paliksim ar draugu pie mammas..
19.07.2013 18:27 |

10 gadi
Reitings 865
jā, dzīvošana kopā nenozīmē dzīvot uz kakla, bet mans ex dzīvo vecākiem uz kakla un ir pateicis man, ka nevēlas meklēt darbu, bet sūdzas par to, ka nav naudas, lai aizietu patusēties, vecāki jau ar neierobežotiem līdzekļiem. ja kaut, kas neapmierina, tad ir jābūt kaut velmei kaut ko mainīt, bet, ja situācija ir laba abiem, tad kur problēma, lai jau citi ķiķina, jo nejau viņu daļa un viņi jau nezin visu iemeslus kāpēc dzīvo ar vecākiem.
man jau liekas, ka dzīvošana ar vecākiem nav jau nemaz tik slikta, ja pats, piem., izklaides vari pats apmaksāt.
19.07.2013 19:21 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
ļoti bieži 5dienās ballīšu iesildīšanās notiek pie mums, afterpārtiji visādi arī

man patīk tā māju sajūta, kad varu klausīties skaļi mūziku, lakstīt apakšveļā utt., nebaidoties ka ieraudzīs drauga tētis

no vecākiem blakus istabā cietīs seksa kvalitāte

Tās ir lietas, kuru deļ es nevaru iedomāties dzīvi ar vecākiem. Potams, dzīvē ne viss ir kā gribas - finansiālais stāvoklis ir un paliek tāds, kāds ir...
19.07.2013 20:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Piekrītu viedoklim, ka nav jādomā par citu domām, taču nemelošu - mani neapmierinātu šāda situācija, kad jādzīvo pāris+vecāki. Ok, kā DIO minēja, vecumā, ja nepieciešama palīdzība, tas cits jautājums, bet spēka gados, apšaubāms variants. Man tas gluži vienkārši šķiet sarežģī visu. Protams, kamēr naudas ir tik, cik ir.. Bet nu jā, man IR aizspriedumi, ja vīrietim gadi 30, bet dzīvo ar vecākiem. Šeit nerunāju par minēto situāciju lauku saimniecībā, bet arī - ja jau tāds saimnieks, lai uzceļ vēl vienu nelielu mājiņu :D Atsevišķi, bet blakus - tas ir ideāli.
20.07.2013 08:54 |

Reitings 72
Reģ: 19.06.2013
Vairākas ģimenes vienā mājā/dzīvoklī nav ok, ir pieredzēts. Nē, nu ja neviens nevienu nepamāca, nav konkurences virtuvē un visiem mierīgi&nosvērti raksturi, varbūt vēl jā, bet zinot manu ģimeni...
20.07.2013 11:26 |

10 gadi
Reitings 13520
Man šogad būs 25 gadi un joprojām dzīvojam ar otru pusīti pie maniem vecākiem!
Nu nekas jauks tas nav, bet mēs šobrīd krājam naudu dzīvoklim, rudenī vai nu pirksim vai ņemsim kredītā, atkarīgs no dažiem apstākļiem.... ;) Tādēļ šobrīd paciešam dzīvošanu kopā ar viņiem! Mana mamma ir nedaudz ar putniem galvā, viņas uzvedība ļoti bieži mani izved no pacietības un es vnk skaitu dienas, kad izvāksimies... Bet nu jā, tas ir finansiālais jautājums, jo mums vajag maksimāli iekrāt to naudu,tādēļ ņemt īrēt kaut ko tagad nebūtu īsti prātīgi...!
Vispār ja ir sakarīga ģimene, tad jau var dzīvot visiem kopā, bet ja sākas nesaskaņas, tad jātin makšķere pēc iespējas ātrāk! :D
20.07.2013 11:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!