Sveiki!
Agrāk neesmu lietojusi šo portālu, bet zinu, ka mana draudzene šeit ir, tāpēc iedomājos piereģistrēties un pajautāt jūsu domas kādā jautājumā!
Mēs ar draugu esam jau esam labu laiku kopā un mūsu attiecības ir lieliskas, bet nesen viņš man ieminējās, ka vēlētos sexu trijatā - mēs un vēl viens vīrietis! Viņš stāsta, ka tas sagādāšot baudu viņam skatīties kā kāds mani izmīlē un apmierina, ka doma vien par to viņu uzbudinot un liek aizsilties, savukārt man tas galīgi neliekas saistoši un mīlēties ar citu vīrieti - svešu??? Amorāli liekas, nedabiski, bet viņam liekas, ka man no tā būs bauda, bet man ir bauda mīlēties tikai ar savu vīrieti nevis svešu!
Man pat par to runāt negribas, bet gribēju dzirdēt jūsu domas ko jūs par to domājat - vai jums ir bijis, ja jā, tad kā tas bija....???
Kā jūs man ieteiktu rīkoties šadā situācija, jo viņš man atkal un atkal par to ir ieminejies, bet es nevelos sexu trijatā, man patīk mans vīrietis un punkts!
Nav jau arī tā, ka es neuzklausītu viņu, mēs esam par to runājuši, tā ir viņa fantāzija, bet viņa fantāzijā es to visu izbaudu, bet iedomājoties nedabiski.......