Sveiciens visiem ! Tātad, es jau kādus 2 gadus lietoju kontaktlēcas, šobrīd stiprums -1.75, lai gan īstenībā vienai acij laikam vajag vēl -0.25 klāt, bet tas nav tik būtiski, jo kopumā ar abām acīm redzu labi, vismaz redzēju.
Bet
Iepriekš nekādu lielu diskomfortu nebiju izjutusi, nu tikai tad, kad pirmo reizi sāku lietot kontaktlēcas, bet tagad jau kādas pāris dienas visu laiku labajai acij ir diskomforta sajūta ar lēcām, reizēm vairs skaidri neredzu tekstu, itkā redzu, bet tai pat laikā, tas ir itkā 2 joslās, itkā nav izplūdis, bet nedaudz dubultojas, turklāt acis jūtas ļoti nogurušas, tiklīdz ielieku lēcas, parasti man tas ir tikai pēc ļoti ilgas nēsāšanas, bet tagad atliek 15 min pastaigāt, kā jau nevaru sagaidīt, kad varēšu lēcas izņemt ārā, diskomforts nepatīkams un noguruma sajūta nāk klāt.
Taču, kad lietoju brilles viss ir pilnīgā kārtībā, lai gan stiprums tāds pats. Es nesaprotu, kas nav kārtībā.
Biju domājusi, varbūt lēca deformējusies, paņēmu jaunu, ( man ir mēneša lēcas), bet nekā, atkal arī ar jauno lēcu, to ieliekot labajā acī, visu laiku ir diskomforts un visu laiku tāda sajūta, ka acī ir kaut kas lieks, tāda kā neliela migliņa vai kas. Vispār tas mani biedē, turklāt nezinu nevienu normālu acu ārstu pie kura aiziet. Es esmu gājusi Rīgā vision express optikā pie acu ārsta, bet tur bija viens ārsts, kurš slikti saprot latviešu valodu, līdz ar to manis uzdoto jautājumu jēgu viņš arī nesaprata un nespēja man dot skaidras atbildes, kas mani nokaitināja, jo vizīte jau arī nav no tām lētajām.
Vai kādai ir bijusi līdzīga problēma? Starp citu, es arī lietoju tās "mākslīgās asaras" man agrāk bija citas mākslīgās asaras, bet tagad tās vairs neražo, iespējams vaina ir tajā, lai gan diez vai, esmu mēģinājusi nelietot tās pilītes un diskomforts tik un tā ir jau pirmajās minūtēs, kad esmu ielikusi lēcu.
+ vēl viens jautājums, vai varat lūdzu man ieteikt kādu labu acu ārstu, tieši kontaktlēcu jomā Rīgā, kur būtu tiešām vizīte gan ar jēgu, gan arī par saprātīgu cenu, jo šis kontaktlēcu jautājums man patiešām visu laiku liek justies ļoti slikti. Liels paldies !