Es gan neesmu populārākā dalībniece šajā forumā, tomēr ir savas ilūzijas bijušas, iedomājoties-kāds ir šis cilvēks ar šādu viedokli? Jāteic, ka esmu ar dažām arī atradusi kopīgu valodu privāti un esam citos portālos viena otru sameklējušas, apskatījušas un tāpēc šeit izskanējušie viedokļi un minējumi liekas tik uzjautrinoši. Domāju, ka daudzas būtu izbrīnītas, ka viņu "redzējums" ir kā diena pret nakti, salīdzinājumā ar reālo cilvēku.
Marilyn man vienmēr likusies mazliet apaļīga. Nazic noteikti ir gaišā tipa sieviete. Marta - tieši otrādi, tumsnēja, ar savu viedokli par it visu. Demoiselle tumši brūniem, taisnie matiem ar savu dzīves redzējumu, pagara auguma. Čāča ir īsa auguma, smalka un miniatūra. Womankind - noteikti augumā gara sieviete, ar labu figūru, gaišiem matiem. emanuelli biju iedomājusies tieši tādu, pirms apskatīju viņas bildi tuvāk. Mi Amor gara, izteikti kārna, līdz pleciem īsiem matiem. Becky arī asocējas ar ļoti īsa auguma sievieti, gariem, blondiem, mazliet viļņotiem matiem.