Kā Jūs domājat , tas ir normāli kad Tava puiša draugi tavu draugu pieskata/kontrolē vairāk kā pati draudzene,kaut arī manas un mana drauga attiecības ir ļoti labas?
Šodien tāda nepatīkama situācija radās,manai māsai zvanīja viens no puiša draugiem, lai pārbaudītu kur atrodos es , ko daru es un vai tas ko mans puisis viņiem esot teicis ir patiesība, vai viņš viņiem "nemelo" , mana māsa man saka, lai pazvanu savam draugam un noskaidroju ko viņš dara un kur ir, ok, pazvanu viņam un šis man jau uzreiz saka, ka zinot kad viņa draugs esot zvanījis, bet viņš tikai nesaprot kāda tam bija jēga, vai tiešām viņam vajag atskaitīties par visu ko viņš dara saviem "draugiem"?
Man nav nekādas īpaši labās attiecības ar viņa draugiem , bet es to neizrādu ,es tik nesaprotu , kas viņiem tik ļoti sāp - mūsu attiecības,kas viņiem liek par mani runāt, par manām attiecībām- tā nav viņu darīšana , viņiem ir jāsaprot , kad katrs reiz pieaug un draugi vienmēr nebūs 1.prioritāte!
Nu neko, sadusmojos un aizsūtīju tam gudrītim vēstuli ar tekstu: Šeit ir mans nr. ja gribi uzzināt ko daru , kur atrodos un ko dara mans puisis droši zvani, atbildēšu uz Jums interesējošiem jautājumiem!