Interesanta diskusija! Ko darīsi ar rezultātiem?
Nosacījumus grūti izpildīt, jo nav iespējams norobežoties no dziesmas un videoklipa. Ādas krāsa var būt noteicoša tikpat ļoti, cik acis. Tā kā nezinu, cik precīza mana atbilde sanāks.
Justin Timberlake 5 izskatās cukurots, nevīrišķīgs, traki lēkā, pamanīju un atbaidīja baltie auskari un baltās drēbes
Lenny Kravitz 6 pēc izskata šķiet pieņemamāks par 1. kandidātu, jo nav tā salduma, tomēr tas nav mans puišu izskata tips, ja tā var izteikties. Nedaudz smiekli sanāca par to balto, slapjo kreklu, kad viņš atrodas ūdenī, kā arī pāris kustības šķita tādas.. ne pa manai gaumei, ja tās izpilda vīrietis, vairāk meitenēm raksturīgas. Brīžiem atgādināja aerobiku, bet kopumā radās daudz dabiskāks un patīkamāks (es uzreiz iedomājos arī par iespējamām rakstura īpašībām. 1. kandidāts izskatās ar attieksmi "es esmu visseksīgākais", bet 2. kandidāts izskatās vienkārši pārliecināts par sevi, kas ir labi) iespaids par 1. kandidātu.
Theo Hutchcraft 8 izskata tips man ir daudz tuvāks par iepriekšējiem diviem kandidātiem, tāpat arī apģērbs. Par kustībām neko īsti nevar spriest, jo videoklipā tās neparādās tik bieži. Man tas arī vislabāk patīk, ja videoklips vairāk sastāv no citiem cilvēkiem un nav tā paša mūziķa dejošanas. Pamanīju, ka viņam ir interesanta sejas mīmika un to auskaru (?) ausīs. Nevarētu teikt, ka pēdējais ļoti patīk, bet ir pieņemami.
Olafs Bergmanis 8 es šo dziesmu biju pirms kāda laika iecienījusi, kaut ikdienā tāda stila mūziku neklausos, tāpēc vēl jo vairāk būt objektīvai. Man liekas, ka puisim ir harizma (nešaubos, ka arī citiem nosauktajiem tāda ir, bet vienkārši šis latviešu valodas dēļ šķiet tuvāks). Par izskatu var teikt tā - videoklipā man tas patīk daudz vairāk kā viņa bildēs. Kustības - ik pa laikam izskatās uzspiestas (apmēram ar domu - "nevar stāvēt kā stabs"), bet kopumā man patīk, sabalansēti (nesalīdzināt, piemēram, ar 1. kandidātu). Pēc visiem citiem videoklipiem ievēroju, ka šim nav auskaru, kas man patīk. :D Apģērbs arī jauks.