Viesu nams kāzām - kad?

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
Sveikas. Esmu neizpratnē par to, kad īsti sākt viesu namu meklējumus, ja kāzas plānojas nākamvasar. Abi esam aizņemti darbos Rīgā, kāzas būs otrā Latvijas galā. No rudens līdz pavasarim laika braukāties nebūs. Bijām aizbraukuši tagad, bet visur uz mums kā uz muļķīšiem skatījās. Vai tiešām visi viesu namus aizrunā pēdējā brīdī? Kāda jēga braukt februārī skatīties viesu namu, kurā kāzas būs jūlijā? Pietam, jūlijā ir tikai 4 sestdienas, bet precētes gribētu daudzi, ne?
15.07.2013 14:35 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Man sanāca meklēt viesu namu divus mēnešus pirms kāzām. Tā ir, kad pēkšņi izdomā precēties. Kad zvanīju, ļoooti daudzi bija jau aizņemti un man teica, ka kāzām vasarā viesu nams esot jāaizrunā jau rudenī. Veiksmīgi gan atradu, bet pieļauju, ka ja ir ļooooti īpašas vēlmes, tad ieteicams to darīt laicīgi.
15.07.2013 15:48 |

Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
Jo ātrāk, jo labāk! Mūsu kārotajā nedēļas nogalē jau liela daļa visu namu bija aizņemti, kad sākām meklēt 3-4 mēnešus pirms- vietas palika maz... Kamēr brīvs, labāk laicīgi aizrunā visus viesu namus, fotogrāfus, mūziķus u.c. "lielos objektus", lai drošs paliek drošs :)
15.07.2013 15:52 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
lai būtu cerība iegūt kāroto- vismaz 1 gads. Jo ilgāk stiepj gumiju- jo mazāka iespēja tikt labā vietā un patīkamā cenu kategorijā
15.07.2013 15:52 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Mēs arī pieteicām diezgan agri - 10 mēnešus iepriekš. Jo laicīgāk, jo labāk - baznīca, svinību vieta, mūzika, foto un citas būtiskākās lietas. :)
Par tiem datumiem mums sanāca interesanti, jo gribējām konkrētā mēnesī, skatījāmies, kas ir pieejams. Vēlāk, pēc dažiem mēnešiem, pavasarī ieraudzīju rakstu par visiem šitiem laimīgajiem un nelaimīgajiem datumiem un mēness fāzēm. Izrādījās, ka mūsu datums ir vislabvēlīgākais kāzām šajā gadā. Nu sakritība, protams, jo es neesmu māņticīga un liekas smieklīgi sākumā skriet noskaidrot, kuros datumos drīkstētu precēties, kuros ne.
16.07.2013 16:59 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Mēs gan svinējām parasti restorānā ,par galda servēšanu nav jadomā un viesi ar nebija daudz 20.Taagd domājam ka svinēt gada dienu .1 gads godam nodzivots.
16.07.2013 19:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits