Gribu atgriesties vecajā formā!

Reitings 27
Reģ: 03.07.2013
Biju tieva, slaida ar labām formām prieks bija skatīties uz sevi spogulī, bet kopš pasaulē laidu savu dēlēnu esmu nedaudz uztusnējusi gurnos, viduklī un augšstilbos, protams vēdera āda arī nedaudz izstaipījusies un izskatās nepārāk labi. Nu jau dēlēnam divi gadi un ir vairāk laika lai beidzot sāktu darīt ko lietas labā - mainīt uzturu, fiziskās aktivitātes un tādā garā. Varbūt šeit ir kāda māmiņa kura var padalīties savā pieredzē? Kas efektīvāks un nu tā kaut kā.
15.07.2013 12:34 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tikai ne to Dukaana dieetu. Nav vinja veseliiga. Ja varbuut kaut ko nomet, bet sachakeeree ko citu. Tad jau labaak kaut vai to weight watchers
17.07.2013 13:17 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Manai matei pavisam aizgajis ciet ar to Dukanu, bet nu jasaka, ka notievejusi ir loti, bet muskulu masa 0, daudz noteikti no ta ari tas svars nonaca nost. Ja, bet partikt Tikai no proteina nav labakais, lai neteiktu vairak.
17.07.2013 13:20 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
Steffa, man arī ir mazais, tāpēc saprotu. Man atkal bija otra galējība, es biju šausmīgi notievējusi, izskatījos ļooti tieva. Mans padoms būtu - nekādas diētas, ēst veselīgi un sportot. Regulāri. Skriešana, pastaigas mežā, parkā, skrituļstidas, kaut kas tāds kas iet pie sirds un uzlabo garastāvokli. Pēc tam, kad būsi pašdisciplinējusi sevi, varētu apdomāt kādu fitnesa programmu. Bet sākt es ieteiktu tieši ar vienkaršām aktivitātēm (un regulārām). Man tagad ir ļoti laba figūra ;) cenšos sevi motivēt strādāt pie tā regulāri ar visādām skriešanas programmām, ko var dabūt uz iphona :) Lai izdodas ;)
17.07.2013 13:24 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
Pēc mazā nākšanas pasaulē nevarēja būt ne runas par vēdera presēm

tā nu gan nav tasiniba masai piedzima bernins , nu jau beninjam 3nedeljas un arsts mierigi atļaujot to darit.
un garās pastaigas šķiet neko dižu nepalīdzēja.
nu ar tadu attieksmi tiesam nenotievesi. nekas nenotiek uzreiz, ar pastaigam tas lenāk notiek, bet pec dzemdibam ari neko nedriks baigi trakot. nu tad vnk tgd iesaku skriet,ja tev skiet ka tas tev neko nedod,tad uzsaktu ka vnk negribi neko darit, vai arii gribi atrast vieglako veidu, BET tāds nav, jo viss labais nāk ar grūtibam.
17.07.2013 13:24 |

Reitings 12
Reģ: 16.07.2013
youtubā ir labi kardio treniņi visam ķermenim, ilgtermiņā noteikti palīdz atgriezties formā. :)

Veiksmi.
17.07.2013 13:29 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Nedzemdējušajām nesaprast, ka vienīgajos brīvajos brīžos gribas vienkārši sēdēt klusumā un blenzt tukšumā (protams, ja jau neesi izslēgusies), nevis sportot!

Vismaz man tā bija. Tagad varu pašas prieka pēc kaut ko padarīt - bodyflex vingrojumi no rītiem 15 min., pēcpusdienās ar riteni izvizinos, ar puišiem lecu batutā, peldu, skrituļoju. Par ēšanu - ēdu ko vēlos, neko sev neaizliedzu.
17.07.2013 14:14 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Es arī esmu māmiņa un nav gan tā, ka pēc bērna piedzimšanas divus gadus nav laika priekš sevis. Piedod, bet pilnīgākās muļķības tās ir, attaisnojums lai neko nedarītu.
Es personīgi staigāju pa 3h ar ratiem, gan ziemā, gan vasarā un skatījos ko ēdu, vecajā svar'atgriezos kad bērnam bija 9.mēn. tagad bērnam ir pāri 3.g. un esmu mazliet tievāka kā biju pirms bērna, BET gribu būt stingrāka tapēc meklēju savu īsto video pēc kura vingrot mājās.
31.07.2013 11:08 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Ja grib, tad visu var. Es vecajā svarā atgriezos, kad bērnam bija apmēram 10 mēneši. Tad, kad beidzu barot ar krūti, sāku vingrot un piedomāt pie tā, ko ēdu. Tagad bērnam ir pusotrs gads, un es esmu puslīdz apmierināta ar savu formu, lai gan vēl kādus pāris kilogramus varētu nomest. Galvenais ir sākt kaut ko darīt - kaut vai no sākuma lai tās ir 10 minūtes kustību dienā un atteikšanās no cukura pie tējas. ;)
31.07.2013 11:14 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu nav visiem vienādas situācijas. Jūs par šo māmiņu zinat tikai to,ka viņa grib nomest svaru. Viss.Varbūt mazulim, ptu ptu, ptu, bija kādas nopietnas problēmas, mammai komplikācijas , utt...Tjipa tas,ka jūs pašas notievējāt uzreiz norāda uz to,ka VISĀM tā jāvar un VISĀM ir tā kā jums. nu johaidī.
31.07.2013 11:20 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domāju, ka tiešām tas tik tāds attaisnojums, ja paskatamies, daudzi/-as arī pirms bērniņa neko nedara, sēž mājās, skatās seriālus, nekas īpašs dzīvē bez piektdienas tusa un vakariņu gatavošanas nav, tad kad bērns piedzimst, nu tad jau nu vispār...
31.07.2013 11:22 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es domāju, ka tiešām tas tik tāds attaisnojums

Nuuuu, par sevi varu atbildēt, ka neko neattaisnojos (arī par figūru nesūdzos), bet man tiešām bija bezspēks, neko nespēju padarīt brīvajos brīžos, protams, vēlāk palika vieglāk.
Man gan ir dvīņi, tas varbūt ļauj attaisnoties čaklo meiteņu acīs :D
31.07.2013 11:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Var jau būt arī attaisnojumi, bet mēs nezinām, kādas veselības problēmas varbūt bīja māmiņai vai viņas bērniņam. un kāda jēga par to tagad spriedelēt?! to laiku tāpat neizmainīsi. jārīkojas ir tagad, nevis jākritizē cilvēks par to, ko viņš nav darījis 2 (DIVUS) gadus atpakaļ!! un kāda tam nozīme, kāds dzīvesveids meitenei bija pirms tam. protams, ja aktīvs, viņai būs būs vieglāk tagad visu atsākt darīt.
te jau daudz kas ir minēts par aktivitātēm. no pieredzes saku - iesaku griezt riņķi. paliks daudz stingrāks vēders un arī tievāks. sāc ar vnk parastu riņķi un griez KATRU dienu 30-40 min. ne mazāk. es griezu stundu, bet arī ne uzreiz. skriešana daudz palīdz. nav jau jāpārpūlas, bet sāc kaut vai ar 2 km lēnu skrējienu un ik pēc nedēļas liec klāt kilometru vai puskilometru. piedomā par liekajiem saldumiem, ko apēd.
01.08.2013 10:51 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vienkārši, ir trakās māmiņas, slinkās māmiņas un māmiņas veselīgās. :D Un tur jau vairāk psiholoģiski aspekti - divus gadus neko nedarīt un attaisnoties ar mazā nākšanu pasaulē... Vienas uzskata, ka bērns ir VISS un nedrīkst no viņa attiet - pat tēvam tā pa lielam bērnu neuztic, kur nu vēl omēm, kur nu vēl sportot. Ir slinkās māmiņas, kuras deviņus mēnešus pieradušas neko nedarīt un pēcāk meklē attaisnojumus turpināt neko nedarīt, ļoti izplatīti. Bet ir tādas, kuras uzreiz pie pirmās izdevības vēlas uzsākt kustību, pārsvarā tās arī grūtniecības laikā ir kustējušās - staigājušas, vingrojušas un tā.

Pieņemšu, ka autore ir slinkā māmiņa, pretējā gadījumā viņa nemeklētu motivāciju iekš cosmo. Ja problēmzona ir dibens un kājas, tad Gurri ieteikums par riteni kā reiz ir vietā. Nopērc kaut vai lietotu trenažieri (velo vai steperi vienalga) un mājās braukā uz viņa katrā brīvā brīdī. Sākumā būs jāpiespiežas, bet kad sapratīsi, ka jūti izmaiņas, ieiesies ritms pats no sevis. Tāpat, braucot ar velotrenažieri vari paņemt mazās hantelītes rokās, vari pareizus elpošanas vingrinājumus veikt un vēdera stāvoklis arī uzlabosies.
Jebkurā gadījumā, tev ir jāstrādā. Īstais jautājums - vai tev ir reāla vēlme strādāt ar sevi, vai atkal sāksies attaisnošanās - šodien nevingrošu, jo bērns slims/māja jākārto/vakar vingroju (...).
Protams, paralēli tam visam - uztura apsekošana un tā.
01.08.2013 11:06 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
laidu savu dēlēnu esmu nedaudz uztusnējusi gurnos,

Svaru vari nomest , bet gurni paliks plataki. Un figura tak paliks tada sievišķīgāka nevis meiteniga, tas ir normali.
01.08.2013 11:09 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Man kopš Mazās nākšanas pasaulē ir pagājušas 3 nedēļas.. un es jau tagad cītīgi meklēju un pildu dažādus vingrinājumus, lai atgūtu veco formu :) tiesa, nav man mežonīgi daudz lieko kg, ka būtu jāiespringst, bet ķermeni, vēderu vēlos padarīt stingrāku, viss tāds izstaipījies liekas :D
01.08.2013 11:17 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man pēc bērna piedzimšanas ne gurni palika platāki, ne figūra sievišķīgāka. Es pat nesaprotu kā var ar mazu bērnu būt liekais svars. Visu laiku ir ko darīt, citreiz vakaros ir tāds nogurums. Nu labi man meita ir diez gan smaga, sanāk pašai nēsāt ratus ceturtajā stāvā, gatavot arī nepatīk.
01.08.2013 11:21 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Es aktīvi sportoju jau pirms grūtniecības (t.i. jau no pirmās klasītes :D ). Biju uzņēmusi 10 kg, pēc dzemdībām bija lieki 3 kg. Biju šokā par izstaipīto ādu un lielo bezspēku, jo biju pieradusi, ka fiziskais man ir uz urrā! Piepildīšu, ka biju saldummīle, bet pēc dzemdībām vēl neesmu apēdusi ne gabaliņa nekā šokolādīga. Nu, neko, 2 ned. sāku taisīt presītes pamazām, grūti bija, jo vēders likās tukšs un bezspēkā trīcēja. Atsāku arī skriet, pēc 3 ned. piedalījos sacensībās. 3 mēneši pagājuši un esmu vislabākajā savā formā -7 kg no pirmsgrūtniecības svara! Es tagad nesaku, ka visām vajag uzreiz pēc dzemdībām sākt trakot, jo katram organismam viss ir ļoti individuāli. Ir svarīgi sevi sagatavot arī pirms grūtniecības. Iesaku skriet, skriet un vēlreiz- skriet, youtube var atrast daaaaudz abs workout un pildīt, kā arī braukt ar velo.
03.08.2013 08:08 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
vajadzēja grūtnicības laikā jau par to domāt, tad liekie kg nebūtu uzkrājušies, sports, sports, diēta.
03.08.2013 09:04 |

Reitings 246
Reģ: 08.07.2013
Es ari liekos kg pec dzemdibam ar Dukana dietu nonemu+ ( vieglu vingrosanu) esmu pat to 2x uzsakusi un viemer labi rezultati, skiet loti veseliga dieta, nekadu blakusparadibu nebija, neko nesacakareja, ja vien -6kg. :D
03.08.2013 09:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!