Es bez krūštura apkārt neklīstu, jo man šķiet ļoti neērti, kaut gan man pat nav lielas krūtis.
Ja citas grib, lai staigā bez. Pirmkārt, jā, tas ir visai seksīgi. :D Otrkārt, tā jau tas mūsdienu rietumu kultūrā vienkārši iesakņojies, ka nav piedienīgi un normāli ikdienā. Tikpat labi krūšturi varēja nekad nebūt izdomāti un šādas diskusijas te nebūtu. :) Taču nevajag šo visu tik nopietni uztvert. Reizēm brīnos kā cilvēki tik ļoti noniecina 21. gadsimtā, ka piemēram, tas un tas taču ir sieviešu apģērbs un vīrietim kaut ko tādu vilkt būtu pilnīgi absurdi, un vispār piestāv tikai sieviešu augumiem, kaut gan pirms 200-300 gadiem tas varbūt skaitījās normāli. Vārdu sakot, jāatslābst taču. Cilvēki ar šo izpratni par to, kas izskatās labi un kādas krāsas būtu jāvelk kuram dzimumam nepiedzimst, bet uzsūc no apkārtējās vides un tā gadsimta kultūras.
Nu tas tā, it kā atkāpe no diskusijas, bet gribējās piebilst redzot, cik daudzas te tos krūšturus nopietni uztver, it kā pasaule bez tiem nekad nevarētu eksistēt. :D