Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jubileja.

Reitings 52
Reģ: 06.01.2013
Sveikas meitenes!
Sveicu jūs visas šajā burvīgajā un saulainajā dienā.
Šodien vēlos lūgt jūsu padomu un palīdzību,ja tā var teikt.
Pavisam drīz būs mana un mana puiša 2gadu jubileja,protams divi gadi tas vienam var šķist maz,bet otram daudz,bet ne par to ir stāsts.Gribēju vaicāt pēc padomiem kā atzīmēt šos divus gadus tā,lai puisim šī diena paliktu atmiņās,noruna mums ar puisi bija tāda,ka šogad iztiekam bez jebkādām dāvanām.Un ja reiz bez dāvanām,tad bez neaizmirstama vakara nu itin nekā.
Varbūt tad nu jūs varat padalīties savā pieredzē kā esat iepriecinājušas savus puišus/vīrus jūsu kopīgajos svētkos.
12.07.2013 13:58 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Un nākamā diskusija būs, ka es vīrietim uztaisīju pārsteigumu, bet viņš man neko :)

Ja visa diena brīva, tad uzrīkojiet izbraucienu kaut kur vai pastaigu ar pīļu barošanu un tad pasēdiet kādā jaukā vietā.

Ja darbdienas vakars tikai kopīgs, tad es uztaisītu garšīgas vakariņas mājās + sveces un pati smuka. Kaut kā tā.
12.07.2013 14:02 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ja jau abi sarunājāt, ka bez dāvanām, bet ar atmiņā paliekošu notikumu, tad kāpēc gan abiem neplānot kopīgo izbraukumu? :) SPA, atpūta kādā namiņā meža vidū utt.
12.07.2013 14:10 |

Reitings 161
Reģ: 21.06.2013
Ustaisi savam kaut ko mīļu, piem es uztaisīju smieklīgu prezentāciju uz power pointa savā datorā ar mūsu bildēm.

Ideāli būtu ja jūs aizietu uz kādu dīķi vai kādu īpašu vietu kvai kur bieži esat bijuši, un tad tā saki, vai vēlies redzēt ko īpašu, tad tu izvilktu savu datoru (ja ir portatīvais) un viņam parādītu. es nezinu :/
12.07.2013 14:11 |

Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
Es arī esmu par kopīgu braucienu...Tas tikpat labi var būt kāds kopīgs SPA rituāls+nakšņošana,aktīva atpūta pie dabas+palikšana kempingā,vai kaut vai pikniks meža vai pļavas vidū...iepsējams,ka Jums ir interesanta pirmās satikšanās vieta,vai kāda cita abiem svarīga vai zīmīga vieta,kas palikusi atmiņā kopābūšanas laikā...Galvenais jau ir nevis KUR un KĀ,bet tas,ka pavadat šo dienu KOPĀ un tā jums abiem ir īpaša:)
12.07.2013 14:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits