norejat

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
Gribas uzzinat, vakar ari palasiju, kā viena meitene 19 gadiga uztaisija diskusiju, bet jus visas vinu norejat. kapec sajā portala ir tik daudz negativisms visas visas norej, smejas ?
butu labak priecajusas ka cosmo lasa ari jaunas meitenes nevis jau gados sievietes un ja uzprasa kādu jautajumu vajag normali atbildet, prieks tam jau ari ir sis portals , nevis uzreiz pa otru smiejieties vai nez ko , jus sakat citam jaunam meitenem nezliekaties par to ko nesat , bet palasot diskusijas jus pasas izliekaties no sevis nezin kas. visas varbut nav tik ""gudcras"" ka jus.
Ietiektu jums pasam padomat pa savu attieksmi, jo ka otrs jutas pieregistrejas grib uzzinat a jus tik norejat nu man skiet tas nav smuki .
ja zinu varbut kada man brauks auguma, bet lai brauc gribeju jums likt aizdomaties :)
12.07.2013 11:47 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Princese, un ar šo diskusiju Tu neveicini to "apriešanu"? :D

Vispār šo diskusiju pie reizes arī uz sīrupu, ja ņem visu tik ļoti pie sirds. Neaizmirsti, ka tas ir tikai anonīms forums!

Un ar tēmām mani sauc X, viņu sauc Y un starp mums ir vesels alfabēts labāk vērsties sīrups.lv diskusijās, nu tiešām.
:D
12.07.2013 14:34 |

Reitings 82
Reģ: 03.06.2013
da nepiepisies ne jau man vajag zināt

da pasol nahuj debilas
12.07.2013 14:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti taa neriikotos,kaa teici-kaa pret mani,taa es pret citiem!Tur nekad nebuus labs rezultaats.Jaamaacaas sevi savaldiit jebkuraa situaacijaa!Buus gruuti veelaak attieciibaas arii, buus vienmeer tas atriebiibas gars ieksaa!
12.07.2013 17:02 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Daudzi neprot lasīt, tāpēc nereti arī ir kašķi! :D Es vakar tai 19 gadīgajai teicu, lai nobriest tikai rakstības dēļ, ne jau situācijas, taisnības/netaisnības dēļ. Tieši tas pats, ko uzrakstīja womankind. Es jau vienkārši pasmējos, bet pašas sievietes tur no mušas ziloni uztaisīja. Autore jau nebija labāka, kā cits viedoklis, tā uzreiz spalvas gaisā. :D
Un tiešām, WOW, ir jaunietes, kuras TIEŠĀM raksta, uzvedas un domā saprātīgi, reti pieļaujot kļūdas un forumā ir tik pat pareizas kā dzīvē. Brīnums, ne? :D
Jauku dienu, dāmas :)
12.07.2013 17:11 |

Reitings 456
bet tad kapec citos forumos nav tāda noriešana, bet šajā apspriež gramatiku ?
tad jautājums sekojoš jus te visas latviešu valodas skolotajas kuras maca citiem ka parezi rakstit utt ?
man liekas ka otram nav pareizi un kur tad vēl nepazistamam cilvekam macit gramatiku ?
un sakuma japskatas uz savam kludam un tad uz otra :)
kapec citos portalos tā nepiesienas par gramatiku un piemeram par jautajumiem kurus uzdot meitenes ?
un tas ka uzdot nepriezi kada jautajumus un jus nesaprotat tad ir tads tieciens es pasaku ka gribu, bet tu ka saproti un ja nesaproti, nav mana viena :)
12.07.2013 17:17 |

Reitings 456
emmanuelle- dzīvē tada nesmu , bet vnk te ta patiecu un tici man man nesēž nekads atriebibas gars iekšā :)
12.07.2013 17:18 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Par gramatiku tev neko nepateikšu, tikai to, ka nejauc vakardienas atgadījumu ar gramatikas labošanu. :D
12.07.2013 17:19 |

Reitings 456
winttera- ok :D
12.07.2013 17:20 |

Reitings 456
piemeram izlasiju šodien diskusiju pa nevainības zaudēšanu dažas rakstija, ka bija pargulējušas 13, 14 gados nu ok, bet tur bija cik gados jus zaudējat nevis dažas tur noriet :)
12.07.2013 17:22 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
princese8_,

kapec sajā portala ir tik daudz negativisms visas visas norej, smejas ?

Jo šis ir interneta forums, diskusijās ir pilnīgi vienalga, ko jūt, domā kaut kur Rēzeknē pie datora sēdoša Alise1234 vai Rudzupuķexoxo, kura ,iespējams, dzīvo kaimiņu mājā. Ja realitātē ir tuvi cilvēki, kuru viedoklis rūp, spēj aizskart(ja nu šis draugs vai rads ir skarbāks savos izteikumos, un nepieciešama biezāka āda kontaktiem ), tad te ir vienalga, ko par Tevi kāds domā, un kā tā Rudzupuķexoxo sajutīsies, izlasot Tavu komentāru(aprobežojoties ar negatīvismu, ne klaju verbālo caureju).

Kas attiecas uz smiešanos - katram sava mēraukla. Ja māki pasmieties par sevi un realitātē sanāk kontaktēties ar šo iezīmi apveltītiem cilvēkiem, tad fakta konstatējums, ka uzdod pilnīgi elementārus vai googlē rekordātri atrodamus jautājumus, neko vairāk par smaidu pašam par sevi neizraisīs.
12.07.2013 17:27 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nu, kura te laidīs garām iespēju pacelt pašapziņu un kārtīgi ieknābt, ja, kādam misējies ar gramatiku....

Tas jau ir ne tikai te. Tas tā ir visur - ziņu portālos, citos portālos. Un iemesles tam ir pavisam vienkāršs. Rodas sajūta, ka skolās latviešu valodu pārstājuši mācīt kopš 1998. gada. Nav runa par vienu vai divām gramatikas kļūdām, pāris sajauktiem burtiem vai citu sīkumu, bet gan par situācijām, kur rakstītājs nav dzirdējis neko par komatiem vai to, ka teikumu sāk ar lielo burtu un pabeidz ar pieturzīmi. Tādiem komentētājiem prasās ievilkt ar ābeci pa galvu, tāpat kā tiem, kas nezin, ka latviešu alfabētā nav burta "w" un lieto to "v" vietā.
12.07.2013 17:33 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nu, kura te laidīs garām iespēju pacelt pašapziņu un kārtīgi ieknābt, ja, kādam misējies ar gramatiku....
Es! Ļoti reti piesienos pie rakstīšanas.
12.07.2013 18:22 |

Reitings 185
Reģ: 31.10.2009
Pievienojos DIO viedoklim, no savas puses vēl papildināšu, ka tikpat nepatīkama ir veco diskusiju meklēšana un pārlieku liela citēšana, tāpat arī privāto lieto atklāšana. Kas attiecas uz gramatiku, manuprāt, palabošanā nav nekā slikta, drīzāk pārsteidz tas negatīvisms, kas parasti izskan no otras puses, t.i., te nav nekāds gramatikas forums, ko var piesieties utt. Kāpēc tā jāpārdzīvo par labojumu? Tas taču ir paša cilvēka labā zināt, ka nau ir jāraksta kā nav.
12.07.2013 19:29 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Kas attiecas uz gramatiku, manuprāt, palabošanā nav nekā slikta, drīzāk pārsteidz tas negatīvisms, kas parasti izskan no otras puses, t.i., te nav nekāds gramatikas forums, ko var piesieties utt. Kāpēc tā jāpārdzīvo par labojumu? Tas taču ir paša cilvēka labā zināt, ka nau ir jāraksta kā nav.

Man nav skaidrs, kāpēc Jūs izmantojat manu frāzi ("nav nekāds gramatikas forums") vienā teikumā ar šajā topikā pirmo reizi parādošos vārdu "palabošana". Es nekad neesmu reaģējis negatīvi uz palabošanu, nedz atminos, ka būtu redzējis, ka kāds cits reaģētu negatīvi.

Jūsu zināšanai tā ''palabošana'', par ko šeit tiek runāts skan apmēram tā:
"Redzi, seksīgais ķirsi, tiklīdz izlaid savus ķiņķēziņus un normāli kaut ko uzraksti, pavisam cits skats. Pārraksti tekstu normāli, varbūt kāda uztvers nopietni."
"Es tev reālu ieteikumu pasniedzu - raksti normāli, savādāk nedaudz kauns."
12.07.2013 21:36 |

Reitings 253
Reģ: 03.10.2012
Un ar tēmām mani sauc X, viņu sauc Y un starp mums ir vesels alfabēts labāk vērsties sīrups.lv diskusijās, nu tiešām.

haah :D:D
12.07.2013 22:53 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Tādas ir tās meitenes, jaunietes, sievietes. Nories kā vien mācēs. Realitāte. Tā tas ir bijis vienmēr un tā būs. Bet tas jau tikai parāda sliktu par viņām pašām.
Nepatīk, ka kāda, piemēram, 16 gadus jauna meitene šeit ienāk, uzprasa kādu jautājumu par dzimumdzīvi, bet pretī saņem zviegšanu, izsmiešanu un pretjautājumus kā to var nezināt. It kā pašas nekad nebūtu bijušas tik jaunas un nezinošas kādā sfērā. Protams, ir arī izņēmumi, ka ir tādas, kuras ir dikti gudras katrā nozarē un nav vajadzības uzprasīt kādu jautājumu.
12.07.2013 23:02 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man patīk tā spēle ar vārdu "noriešana", jo šajā forumā tās ir sinonīms frāzei "atšķirīgs viedoklis".
12.07.2013 23:04 |

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Piekrītu autorei...
un varu piemetināt klāt vēl to ka dzīvē,šīs dzīves gudrā dāmas diezvai varētu pateikt to pašu ko saita...
Tas ir skumji bet tiesa....
14.07.2013 09:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits