Vīra māsa....

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
...Ex....Mēs dzīvojam tālu no vīra ģimenes ,reti braucam ciemos pie vīra ģimenes....
Ar vīramāti attieicības ļoti labas ,uztver mani kā savu meitu..Bet vīra māsa...
Bijām ciemos uz pāris dienām...Izbraukājām visur kur ,
a vīra māsa tikkai ----tai piedzimis bērns tevi(vīru) gaida ciemos ,kā paziņu ,mammu arī,,,,Otrai piedzimis bērns,tā arī gaida ciemos ..Un tik to skandina ka manam viram tik tur un tur jabrauc ciemos..... virs ja gribētu lai jau brauc kas man ,
Vinjs jau arī saka atbrauc atpūsties kopā ar mani pie savas ģimenes ,neviss braukāt ciemos....bet tā uzbāšanās --vinjas tevi gaida....Laikam esmu dīvaina? Zinu manam vīram ir pagātne,paziņas ,draugi ,dzimtajā pilsētā ,bet nu tagad ir dzive ar mani un vairāk ir manā ģimenē.,Man liekas vira māsa ir dusmigA,g reisirdiga uz mani,ka redz vinjai brāli atnemu.
Vinja ar mani runājas ir druadziga,bet nesaprotu ko bāzas virsu ar to ciemošanos ,ka pašam savs brauciens un abi atpusamies...Kaitina tas......
11.07.2013 15:59 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Beigās stundu gaidīju pie bankas durvīm, jo viena gribēj brautk uz lielveikalu ātrāk.

un tavs viirietis neko nesaka, neparunaa ar vinju? vinjam buutu tevi jaaaizstaav un shaadas situaacijas nevajadzeetu pieljuat
28.07.2013 22:49 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
ta jau izplānojam abi ar viru braucienu ,ka atpusties divata ,vel pei vinja gimenes,panem brivu no darbiem abi ,un vel plusā skries pie māsicām?paldies ,nahrem man tas vajadzigs.

Vinjs jau arī saka atbrauc atpūsties kopā ar mani pie savas ģimenes ,neviss braukāt ciemos....

Es nesaprotu, kur problēma? Nu, lai jau tā māsa runā un stāsta par radiem, kuri "gaida" ciemos tik ļoti....Tikai jautājums, ja jau tie radi tik ļoti gaida ciemos, kāpēc paši neaicina? :D
28.07.2013 22:51 |

10 gadi
Reitings 418
Reģ: 07.08.2010
Es gan saprotu tās māsas. Es pati, būdama māsa, savas brāļa draudzenes nespēju ciest - nepatīk, ka brālim ir kāds svarīgāks cilvēks par mani. Dusmu dzen, tādēļ sevī neko nepaturu. Un ja viņš vēl sāk aizstāvēt viņu, es vispār ekspoldēju...
Gan jau kādreiz pati cietīšu no stulbas drauga māsas, bet pagaidām tas man nav šķērslis pašai tādai nebūt! :D
28.07.2013 22:53 |

Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Nesaprotu, kā pieaudzis cilvēks var likt tik daudz punktus savā tekstā. Pat uztvert rakstīto ir grūti.
28.07.2013 22:54 |

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
Jasmīna Vāvere, runāju. Viņš atvainojās viņas vārdā un izrunājām. Neko vairāk kā - viņa tāda ir bijusi visu mūžu, viņš nevar man atbildēt. Apsolīja, ka tādas izdabāšanas vairs nebūs un apzinājās savu kļūdu.
28.07.2013 22:58 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es gan saprotu tās māsas. Es pati, būdama māsa, savas brāļa draudzenes nespēju ciest - nepatīk, ka brālim ir kāds svarīgāks cilvēks par mani. Dusmu dzen, tādēļ sevī neko nepaturu. Un ja viņš vēl sāk aizstāvēt viņu, es vispār ekspoldēju...
Atrodi sev vairāk draugus un galvenais - vīrieti, tad nebūs laika muļķībām, uzbāžoties cilvēkam, kas noteikti Tevi mīl, bet kādu citu mīl stiprāk.

No autores tēmas gan goda vārds neko nesaprotu. :D
28.07.2013 23:02 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
Nedod dievs, manam brālim tādu sievieti kā tevi.
28.07.2013 23:04 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
LLapsa - tas tas nav normālii.... tu gribētu būt otrādā situācijā? :p
Man gan vienmēr ir lieliskas attiecības ar brāļa draudzenēm. Un tākā šī jau viņam sen, tā arī ceru ka paliks :)
28.07.2013 23:07 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Jessica
Dažreiz tās draudzenes vai draugi vispār savā greizsirdīgajā aklumā aizliedz uzturēt kontaktu ar brāli/māsu. Tariky arī izklausās viena no tādām. Kas tur slikts, ka radi aicina ciemos? Ja kāda no tām māsīcām ar visiem bērniem pārvāktos dzīvot pie viņas drauga, tad Tariky varētu būt pretenzijas, bet, ja tikai apciemot.... slimi :)
28.07.2013 23:07 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
1kārt – ja tu zini, ka tev rakstot sanāk sajaukt burtus vietām vai kā savādāk misēties, tad pārlasi savu tekstu pirms spied pogu „pievienot”! Jo tiešām grūti lasīt. Tā var sarakstīties ar draudzenēm, bet ne jau publiskajā telpā! Saprast vēl varbūt arī var, ja iedziļinās, bet nu nav tas pieklājīgi. Jāraksta ir kārtīgi, tā, lai citiem, kuri lasa tavas problēmas vai vienkārši tekstu, būtu patīkami to lasīt. Es personīgi laboju nepareizi uzrakstītos vārdus pat parastā skype čatā ar draudzenēm.

Par tavu to saucamo problēmu – vispār nesaskatu neko briesmīgu. Vīra radi aicina ciemos pie sevis, parādīt jaunās atvasītes un vienkārši pakomunicēt – nu un? Tas, ka jums ir sava ģimene, nenozīmē, ka vīram jāaizmirst savus radus.
28.07.2013 23:32 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Es gan saprotu tās māsas. Es pati, būdama māsa, savas brāļa draudzenes nespēju ciest - nepatīk, ka brālim ir kāds svarīgāks cilvēks par mani.

Kas par sviestu? Nu nedzīvos viņš visu mūžu ar Tevi un Tev blakus! Viņam būs sieva, sava ģimene, un, lai kā viņš Tevi mīlētu, jauno ģimeni viņš mīlēs vairāk.

Es gan savu brāļa draudzeni mīlu un cienu. Un ļoti labi apzinos, ka viņa viņam ir svarīgāka un mīl viņu vairāk, kaut arī zinu, ka es arī viņam esmu ļooti svarīga. Tā ir, un pilnībā uztveru to kā pašsaprotamu lietu, ka māsa tomēr nav mīļotā sieviete.

LLapsa
Ienāca prātā tāds jautājums.. Ja jūs braucat kopā mašīnā, kur brālis pie stūras (ja viņam ir sava mašīna), tu dusmojies, ja viņa meitene sēžas priekšā, un pati gribi sēsties priekšā, lai meitene sēž aizmugurē?
Es vienmēr sēžos aizmugurē, pat neiedomājoties, ka varētu būt savādāk.
Vienīgā reize, kad mums trijiem braucot, brāļa meitene sēž aizmugurē ir tad, kad es esmu pie stūres. Lab, mazliet novirze no tēmas, bet uz to pusi jau ir.
28.07.2013 23:38 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Piedod, bet man liekas, ka tu esi taa, kas meklee probleemu, kur taas nav. Turklaat shis
,bet nu tagad ir dzive ar mani un vairāk ir manā ģimenē
izklausaas taa riebiigi. Nu un ka tagad vairaak ar tavu gjimeni? Man tas liekas tikai normaali, ka gjimenee viens pie otra brauc ciemos, apciemo beebiishus un taa. Tu izklausies peec taas dusmiigaas loses, nevis taas maasas/maasiicas..... ,,,, ...---
28.07.2013 23:46 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Shitais arii ir bomba :D

Es gan saprotu tās māsas. Es pati, būdama māsa, savas brāļa draudzenes nespēju ciest - nepatīk, ka brālim ir kāds svarīgāks cilvēks par mani.
28.07.2013 23:48 |

10 gadi
Reitings 418
Reģ: 07.08.2010
kreimene - nav ;isti bijusi tāda situācija, bet es noteikti gribētu sēdēt priekšā! :D Droši vien problēma ir tajā, ka šķiet - viņam vajag labāku...
demoiselle - varbūt nedaudz pārspīlēju, bet principā tā arī ir... Gan jau ar laiku aties! :D :D
29.07.2013 00:49 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
LLapsa, Tu ļoti izklausies līdzīga mana vīra māsai. Negrasos aizvainot Tevi konkrēti, bet attieksme, kādu aprakstīji ir vienkārši trula, nepieaugusi, degradējoša. Neesmu nevienā brīdī likusi vīram izvēlēties, bet viņš pats ir šobrīd pārtraucis jebkādu kontaktu ar savu māsu. Skaties, ka savu kaprīžu rezultāts nepiepildās tāds pats! Uijj, kā tas viss var pagriezties ar laiku pret Tevi pašu! Nenovēlu to, protams.
29.07.2013 01:46 |

Reitings 434
Varbūt tādēl ka esmu vienigais bērns ģimenē.TĀDĒL domāju daudz par sevi .

Bet man tāda sajūta ka esmu vinai atnēmusi lielo bralis ,kas taisa ēst un visu palidz......
29.07.2013 06:35 |

Reitings 434
svēdien jabrauc ciemos...nebrauktu ,bet celu apmaksa ...kāaaa negribas satikt vira masu....
16.08.2013 20:41 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc pieaugušiem cilvēkiem tiek apmaksāti ceļa izdevumi, lai tie aizbrauktu ciemos? Sviests kaut kāds!
16.08.2013 20:51 |

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
ehhh, draugu/vīru māsas problēma. Visbiežāk lielākā problēma, iepazīstinot ar ģimeni, nav ne ar māti, ne tēvu, ne vecvecākiem, bet tieši māsu.
kas viņām visām ir ar to lielo piesardzību? ne jūs viņu dzemdējāt, ne aŗi kāds zog viņu prom. ja mīlat savu brāli-pieņemiet cilvēku, ko mīl viņš. :)
šajā gadījumā arī 2356547 reizes centos izlasīt un saprast.vai nu nesapratu, vai arī autorei ir kādas problēmas. priecājies, ka idkienā tev ir palaimējies apvienot gan savu ģimeni gan drauga būšanu tev blakus. jūs tā jau esat prom no viņa ģimenes un tu gribi laupīt unīgņojies par tiem retajiem brīžiem, kad viņš apciemo savējos? kas tu par monstru esi?
16.08.2013 20:51 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Rakstības stils ir tik graujošs, ka es pat īsti problēmu nesapratu.

+ Es šeit saskatu tikai vienu problēmu - pareizrakstību.
16.08.2013 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits