Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krāpšana

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Palika interesanti par krāpšanas tēmu. Vakar cālī lasiju kā meitene stāsta par vīra krāpšanu, uzgājusi epastus no mīļākās, bet nespēja saņemties pateikt,ka zina visu.

Atceroties savu pieredzi, šermuļi metās. Tā ir briesmīga sajūta uzzināt, pamats pazūd zem kājām, tādi aukstuma un karstuma viļņi reizē, galvā džingst ..brr..

Tās,kuras ir bijušas cietējas lomā - Kā jūs uzzinājāt,ka viņš krāpj ? Un kā rīkojāties?
10.07.2013 17:08 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Muļķības. Pēc pieredzes varu teikt, ka tā nenotiek. Nav tā- pārgulēja un uzreiz iet mājās un stāsta- zini, man tā un tā sanāca. No brīvas gribas neviens tā vienkārši neatzīstas.
Tāpēc tas "ja nu kas- pasaki" darbojas tikai runāšanas līmenī.

Tad jau tev jābūt milzīgai pieredzei ar visiem Latvijas vīriešiem, lai tā varētu spriest. Pēc kā vispār tu atļaujies izdarīt tādus secinājumus par manu draugu? Tas, ka tu esi laidusi ar visiem pēc kārtas un nav bijis drosmes atzīties, vai arī otrādi - tevi visi ir krāpuši un neviens nav atzinies, nenozīmē, ka tā nenotiek. Zinu cilvēkus, kuri godīgi ir atzinušies, jo ar tādiem meliem dzīvot tālāk vairs nespēja. Jā, neskrēja mājās uzreiz un nestāstīja, bet pagāja laiks un paši visu atklāja. Tā, ka - nākamreiz savas muļķības, ka '' tā nekad nenotiek'', paturi pie sevis. Vai arī uzreiz atzīsti, ka ar tevi tā nekad nav noticis nevis spried par visiem.
13.07.2013 18:37 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja tas noticis vienu reizi, neredzu jēgu atzīties notikušajā. tikai tiek sāpināts otrs cilvēks, ja tas krāpējs apzinās, ka vairs nekad mūžā tas neatkārtosies. ok, sev sirdsapziņu ar atzīšanos atbrīvo, bet otram iekakā dvēselē
13.07.2013 18:41 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
marchixa, chill, vai es pieminēju, ka Tavs vīrietis ir tieši tāds? Pati jau saki- PAGĀJA LAIKS UN PAŠI ATKLĀJA. Tur jau tā lieta, ka uzreiz jau neko nesaka...un tas laiks gan jau nav nedēļa vai mēnesis.
Ak, un es jau neteicu NEKAD. Paņem acis rokās un izlasi vēlreiz. ;)

Hah, un kā gan Tu vari apgalvot, ka es būtu laidusi ar visiem pēc kārtas?
13.07.2013 22:31 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
No brīvas gribas neviens tā vienkārši neatzīstas.

Nebija pat jāpaņem acis rokās. Pašai ieteiktu paņemt acis rokās un izlasīt, ko raksti.

Tā pat arī varu apgalvot kā tu, ka neviens nekad pats neatzīstas, chill. ;)
13.07.2013 22:42 |

Reitings 37
Reģ: 25.07.2012
godīgi sakot, es jūtos briesmīgi. es izlasīju visu diskusiju.
Mans draugs arī ir no tiem, kas vienmēr saka, ka nekad nekrāps un ka tas ir kkas neiedomājams. Bet kā es varu zināt? kā es varu ticēt?
nu olk. tagad varbūt nebūtu tādas iespējas, bet ja būtu, ja tiešām būtu iespējas, kā es varu zināt ko viņš darītu? man pilnīgi asaras acīs iedomājoties.
13.07.2013 23:29 |

Reitings 75
Reģ: 13.07.2013
No draudzenes pieredzes.. Ilgāku laiku viņa pavadīja kopā ar šo puisi, bieži tikās, bija arī fizisks kontakts, viss ļoti jauki un rožaini, līdz pienāca viena ballīte. Bijām visi draugi bariņā, pagāja kāds laiks un puisis sāka visu acu priekšā skūpstīties ar citu meiteni, protams, draudzene aizskrēja raudādama, izcēlās skandāls un izrādās, ka šis puisis nekad nav domājis, ka ir attiecībās ar manu draudzeni, ka tas tikai tāds friends with benefits variants :D Acīmredzot, ar puišiem jābūt ļoti tiešām, nederēs tā runāšana caur puķēm :D
14.07.2013 03:14 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Pirmajās attiecībās, kas bija pirmās gan man, gan puisim šķita, ka viņš ir tik samīlējies, ka nu tiešām nenokrāptu un tā arī pats teica un, lai gan esmu aizdomīga, kkādā ziņā ticēju. Kādu reizi runajoties pa telefonu prasiju vai viņš var zvērēt pie manas dzīvības, ka nav mani krāpis.. viņš nespēja, tā pavisam vienkārši to uzzināju.Ar krāpšanu te netiek domāts sekss, bet skūpsti ar citu meiteni.. bija 2 bijušas. Tā kā pati nebiju bez vainas bijusi, tad neizšķīrāmies, bet es pat īsti nepārdzīvoju toreiz, šķiet, k pat neraudāju, bet uzzinot karstuma (vai aukstuma?) vilnis gan pārgāja. Ar laiku attiecības tāpat beidzās, jo kas tās vairs par attiecībām, ka no abu puses tā pabojātas, nekādas uzticības.. :) Bet tā ir pieredze katrā ziņā!
14.07.2013 15:57 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Nu, nav neviens otra īpašums - vajag to atcerēties!!!! Ja vīrietim / sievietei parādās cits/cita - vajag izvērtēt arī sevi.Bet nevajag krist galējībās - tur pārmērīgi vainot sevi/ otru - nu, kam negadās.... un piedot! Un jaunībā vīriešiem nav iespējams, man liekas, būt monogāmiem - viņiem tostestarons sit augstu vilni, ko sievietēm padsmit gados grūti saprast.... Tas ir fizioloģiski, ka gribas seksot rītā vakarā.
14.07.2013 19:04 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
up
04.10.2013 16:35 |

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
pēkšņi atcerējos, ka draudzene bija laimīgi kopā ar savu draugu.
Un bija kaut kādas svinības, visi stāvējām un klačojāmies, kad piepeši dzirdu, ka manai draudzenei saka- neskaties, labāk ejam prom.
Paskatos un viņas draugs krāpj viņu.
Draudzene izšķīrās, bet kļuva ļoti tuvās attiecībās ar to meiteni ar kuru viņas draugs nokrāpa. (dīvaini varbūt)
hmm.. bet man liekas, ka briesmīgi ir pašai to redzēt..
04.10.2013 20:18 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Meitenes, tās, kas ir bijušas nokrāptas, tieši kādas izmaiņas vīrieša uzvedībā un attieksmē jūs pamanījāt, lai būtu pamats kļūt aizdomīgām?
04.10.2013 21:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits