Krāpusi neesmu un arī neesmu bijusi tā, ar kuru krāpj. Jā, ir bijušas situācijas, kad ballītē pienāk kāds feins čalis, piedāvā pavadīt uz mājām, pajautā numuru utt. Ir arī gadījumi, kad čalis pienāk un uzreiz pasaka, ka viņam ir draudzene, bet neiebildīšot, ja arī mani pāris reizes nedēļā dabūs. :D Nu nezinu, kam tajā brīdī jānotiek, lai es kam tādam piekristu. Pat, ja it kā nenopietnas attiecības padsmit gadu vecumā, manās acīs tās bija attiecības un es nespēju tikt pāri saviem uzskatiem. Krāpšana ir viena pretīga lieta. Zinu ļooooti daudzus gadījumus, pat, kad precēti cilvēki laiž mazā miestiņā uz riņķi, bet kopā kaut kā vēl turpina dzīvot un neizskatās nelaimīgi, pretīgi pat atcerēties, ko tikai netiku dzirdējusi un redzējusi.
Par savu draugu - esmu 100% pārliecināta. Var man nestāstīt nez ko, arī šī diskusija neliks man mainīt domas, izlasīju visu, pāris reizes arī nošokējos, man likās, ka neko briesmīgāku vairs neuzzināšu kā līdz šim. Zinu arī visas viņa paroles, viņš manas, spiegot neko nespiegoju, pārbaudu pēc viņa lūguma. Reiz par šo runājām un es uzreiz pateicu - ja nu kas, pasaki man uzreiz, es būtu pelnījusi to zināt. Kā rīkotos - nezinu. Viens ir pateikt, ka pametīsi un aiziesi neskatoties atpakaļ, kas cits ir pašai būt nopietnās attiecībās un tikt satriektai.
Man ir jautājums. Vai tām meitenēm, kurām attiecībās viss ir labi un jūs zinat, ka draugs jūs mīl un nekrāpj.. Vai jums uznāk bailes, ka tas tomēr kādreiz var notikt? Man šad tad uznāk..besī man tas.. Tām kurām tā ir, kā jūs tiekat galā ar to?
Bailes man neuznāk, bet debīlas histērijas gan. Gandrīz bez iemesla. Agrāk cietos, bet tad sākās strīdi mūsu starpā un sāku pati pielūdzējas atšūt, pieklājīgā veidā, bet viņām, laikam, bailes no manis, jo no mana drauga tagad bēg kā sātans no krusta. Labi vien ir. Saprata, ka joki ar mani mazi, draugs pats iemācījies atšūt, lai nezvanās un neprasa ''aizvest pa ceļam'' un vēl nez ko, pēc profila statistikas sapratu, ka par mani arī klīst baumas. :D Katrā ziņā - tās histērijas man bija nevis no bailēm, bet no greizsirdības, ka mēs tik maz laika pavadām kopā viņa darba dēļ, bet viņš atbrauc un stāsta, ko uzzinājis par vienu vai otru, vai kuru mazgadīgo dzērāju atkal redzējis. :D Vienu brīdi pašas stulbuma dēļ gan nedaudz sabijos, tagad liekas histērijas netaisu, novērsu cēloņus nevis sekas un dzīvojam laimīgi. :)
Visiem krāpējiem - fuj.