Man jau liekas, ka Tu baigi saasināti visu uztver un/vai pārspīlē. Viņam nav pēc katras ēdienreizes jāsaka - vai, cik nenormāli garšīgi, Tu esi labākā pavāre pasaulē. Vai tad nav pilnīgi neviena reize, kad viņš Tev ir pateicis kaut ko labu? Un kāds tur sakars ar to, ka neapēd līdz galam? Tu neesi iedomājusies, ka par daudz taisi, ja katru reizi paliek pāri? Un pati saki, ka neesi ar lielu pieredzi gatavošanā, bet viņš, redz, ir sliktais, ja pasaka, ka kaut kas par sāļu, tavuprāt, viņam vajadzētu klusēt? Labāk priecājies, ka saka, ko domā, varbūt šajā situācijā Tev tas nepatīk, bet tas ir daudz labāk nekā melošana, padomā taču.. ;) Ja Tev nepatīk tieši tā attieksme, ja viņš k kā bubinoši pasaka, ka negaršīgi vai tml., tad tā arī pasaki viņam, ka Tevi tas ļoti apbēdina, lai mēģina nākamo reizi padomāt par to, kā Tu tajā mirklī jūties.
Noteikti tās, kas te saka "vai, man tik ideāli viss sanāk", Tevi baigi nomierināja, bet es Tev varu pateikt, ka, nu, nesanāk vienmēr viss garšīgi pat tiem, kam it kā padodas. Es gatavoju daudz un bieži, bet man arī gadās pa reizei kaut kur vairāk sāli pielikt, kaut kur mazāk, gatavot pēc manām garšas kārpiņām ne tik patīkamām receptēm utt. Nekļūdās tas, kas nemēģina, jo vairāk gatavosi, jo labāk būs.