Vīrietim vieglāk?

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Pārsvarā valda uzskats, ka vīrietim jānes mājās nauda, bet sievietei jārūpējas par ģimenes pavardu. Manuprāt, vīrietim būt ir vieglāk :) Nu ja es tā objektīvi padomāju, man personīgi ir vieglāk darbā nopelnīt naudu un noskaitīt tos pāris simtus īrei, komunālajiem un pārtikai un pēc tam vakaros vienkārši atlaist un atpūsties, nekā katru dienu šrubēties pa virtuvi, māju, rūpēties par nez kādu patīkamo atmosfēru utt,par bērnu audzināšanu nemaz nerunāšu. Vienkārši nolikt piķi un kļūt brīvam no citiem pienākumiem. Kā jums liekas, kam ir vieglāk, ja skatās šo klasisko modeli.
09.07.2013 20:38 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Mans idealais atiecibu modelis ir "50 pret 50" - abi strada, abi taisa est, tira maju, skatas bernus utt. Nevar viens izlaidies pirst divana, kamer otrs srube maju. Nekas labs tur nesanak, kaskji un mazvertiguma sajuta. Atiecibas vienam otru ir japapildina, japalidz otram un tad labi bus abiem.

Pilnīgi piekrītu. Neuzskatu, ka vīrietim ir vieglāka dzīve augstāk minēto iemeslu dēļ. Vēl piebildīšu to, kas šobrīd gan nav tik aktuāli, bet pagātnē pasaules karos un vispār karos kā tādos .. kas piedalās? Vīrieši .. kā Jūs domājat, kāda attiecība ir starp dzimumu attiecību bojā gājušo skaitā? Labi, vīrieši arī paši to visu hu**u ievārīja, bet tomēr vīrieši atdeva savas dzīvības, lai viņu mātes, sievas un meitas varētu turpināt dzīvot.

Konkrēti autorei .. ja esi karjeriste, tad loģiski, ka mājsaimnieces dzīve Tevi nesaistīs .. un Tavam vīrietim to atliek tikai pieņemt vai nē .. Ir pazīstami vairāki vīrieši, kuru sievas ir karjeristes un vairāk pelna un vīrieši vairāk rūpējas par bērniem un ģimenes pavardu paralēli strādājot. Pie tam ļoti labi izglītoti un gudri vīrieši. Bet tāds ģimenes modelis nu viņiem izveidojies un visi ir laimīgi:)
10.07.2013 11:01 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ja kaads piemin, ka sievietes vairaak uztraucas, tad iesaku paskatiities, cik reaali ir, piemeeram, VD un depresijas slimo viirieshu. Statistikas, protams, nepeetu, toties sarunaas paarsvaraa piedalaas tikai viirieshi.

Manupraat, ir muljkjiigi teikt, ka viirietim ir vieglaak, jo vinjam nav meeneshreizhu vai gruutnieciibas. Protams, jokojoties var taadas fraazes izmest, bet, ja domaa nopietni, tad nu.. Kaa var par dziives sarezhghjiitibu spriest peec meeneshreizeem? Kas attiecas uz viiriesha/sievietes lomaam (viirietis - pelniitaajs, sieviete - maajas pavarda uztureetaaja, sievishkjiiga, trausla) - taas jau sen ir deformeejushaas un mainiijushaas, taapeec nekas nav viennoziimiigs. Cilveeks ir cilveeks, vienalga, vai sieviete vai viirietis.
10.07.2013 11:30 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Paskatoties uz manu konkrēto gadījumu- vīriešiem ir vieglāk. Vakar pat ļoti labi pierādījās,ka es uz saviem mērķiem varu iet kurnēdama, raudādama, gadu gaitā ielikt tajā pūles, bet viņam viss notiek prakstiski pāris dienās. Un tur nav nekāda sakara ar rakstura īpašībām, utt..
Kamēr es fantazēju par to,kas man būs pēc pāris gadiem, tikmēr viņš skaraida pa māju gavilēdams,ka nākamnedēļ būs tas,ko sirds kāro jau ilgi. :D
10.07.2013 11:34 |

Reitings 6
Reģ: 10.07.2013
ir visādi vīrieši un sievietes (nav visi vienādi)!!!!

izstāstīšu, kā ir manas draudzenes ģimenē.... vīrs strādā 2-os darbos, sieva mājās ar meitiņu sēž... viņa pa mājām neko nedara -retu reizi istabu pārslauka... vīrs atnākot no darba - ēst sataisa, traukus samazgā, utt... un draudzene vēl uz vīra saka, ka viņš neko nedarot....

manā ģimenē ir tā, ka abi strādājam - mazais dārziņā, kas tiek ātrāk no darba, tas iet pēc bērna... un mājas darbos man palīdz dzīvesbiedrs.... ir protams dienas, kad atlaižas dīvānā un neko nedara....
10.07.2013 11:40 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Man gan vienmēr licies, ka sievietei vieglāk :D Patīk būt meitenei. Droši vien uz vecumu domas mainīsies.
10.07.2013 11:48 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Un par emocionalitāti..nu nepiekrītu. Vīrieši var gadiem ilgi pārdzīvot šķiršanos..jā, ņem priekšā citas, bet sāp tāpat un vēl ilgi.
10.07.2013 11:51 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Mēs abi strādājam un kurš pirmais no darba, tas bērnu savāc no darziņa un pagatavo vakariņas.
Māju kārto tas, kuram ir brīvdiena, jo mums reti ir kopīgas brīvdienas.
Ja abiem brīvdiena, tad pārsvarā gatavoju es, bet mēdzam arī to darīt kopā.
10.07.2013 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits