Kā jau minēju, man bija randiņi un attiecības jau no 14 gadiem (un tie bija gan kristieši, gan nekristieši). Un nevienu puisi/vīrieti savās attiecībās līdz kāzām neredzēju pilnīgi kailu. Max kailums bija pelbiksēs (nevis platos šortos) pludmalē un es attiecīgi biju bikini peldkostīmā.
Viens no visvecākajiem vīriešiem, ar ko man bija attiecības, bija par mani 17 gadus vecāks. Un mēs gandrīz nonācām līdz kāzām. Ticiet vai nē - visu kopā būšanas laiku tikai skūpstījāmies (un vinš nebija nevainīgs savā pagātnē). Bet... viņš bija baznīcas kalpotājs, tāpēc ļoti strikti pieturējās pie šķīstām attiecībām ar mani.
Un es nesaku, ka saglabāt nevainību ir bijis viegli. Būtu vieglāk, ja puiši/vīrieši vairāk turētu sevi grožos... Bet lai nu kā - beigu beigās tas viss bija tā vērts!
Un tiešām izbrīna meiteņu viedoklis, kurām jau ir attiecību pieredze, bet uzskata, ka neko nevar ne redzēt, ne saprast, ja kopā nav bijis sex un kopā dzīvošana. Saprotu, ka ne jau visas ir labas cilvēku pazinējas un māk novērot, izdarīt secinājumus.
Un par to video (diskusijas sākumā). Pretīgākais skūpsts ever... :D Tiešām kāda ir šitā skūpstījusies (pirmo reizi)?... :D