Pirms kāzām ar vīru bijām pāris apmēram gadu. Tur jau visa fīča ir tajā, ka, ja saglabā to nevainību, tad viss norit loģiskā secībā - no sākuma draudzība un iepazīšana, tad paiet laiks un loģiskais turpinājums būtu kāzas, jo attiecības ir sasniegušas kaut kādu noteiktu posmu (ir jau skaidrs vai apmirina raksturs, vecāku attieksme pret otru pusīti, finansiālais stāvoklis, atbildības līmenis u.t.t.) un var kļūt dziļākas. Pēc kāzām nākošais loģiskais posms ir bērni. Nu viss pa smuko! Nevis vispirms sex, tad aborts vai bērns, tad izšķirās un saiet kopā ar citu, atkal aborts vai bērns un tad maybe tikai kāzas, ja paspēs naudu sakrāt... Nevienu nenosodu, vienkārši tā tas taču notiek pārsvarā gadījumu.
Un par to kailumu pirms kāzām. Nu es nezinu cik naivai dievgosniņai ir jābūt, lai nu pat nenojaustu par vīrieša mantas izmēriem un funkcionalitāti. Es nerunāju par tiem pāriem, kuri pat neskūpstās pirms kāzām (godīgi, šie man tiešām šķiet dīvaini, bet tehniski es spēju saprast kāpēc viņi to ir izvēlējušies), tādi diez vai vispār kaut ko jēdz. Bet parasti taču skūpstu laikā vīrietim gribot negribot saceļās. To tak var redzēt. Un sevišķi labi to var redzēt pludmalē. Tad nu iespējamība, ka viņam biksēs pēc kāzam būs mikro ir nereāla, ja sieviete ir gana acīga.
Un jā, ir arī tā, ka pirms kāzām daudzi nonāk gandrīz līdz sexam. Pietrūkst tikai pašas ievadīšanas tā teikt vai arī izmanto anālo (islāmu kultūrā ļoti izplatīti). Bet var arī vienkārši izvairīties no slēgtām telpām un ilglaicīgas divvientulības. Tad nekas tāds nenotiks un nebūs jāliekuļo. Pieskārieni un glāsti, skūpsti, manuprāt, ir tikai loģiski un nav nosodāmi.