Vai kādai cosmo meitenei ir bijuši Emmaljungas rati? Baltās ādas, varbūt?
Kādas ir atsauksmes? Vai viegli tīrās? Vai tiešām tie ir smagi? Cik izturīgi? Ērtums?
Visi + un -
Kā arī, vai vēlāk izdodās pārdot ?
Zinu tikai, ka svarīgi ir lai būtu pumpējami riteņi, jo tos tad var palaist mīkstākus, cietākus, atkarībā no seguma par kuru brauc. Viņi nekratās tā kā tie cietie riteņi.
Pilnīgas muļķības. Es to saku kā gan pumpējamo, gan pildāmo riteņu ratu īpašniece.
Vairāk ir jāskatās kāda ir amortizācija, ja iekārtie, kā Emmaljungas, Roan, Tako tie lielie (balilla, acoustic utt), tad nav svarīgi kādi ir riteņi.
Ja uz atsperem, kā kādreiz bija visi tie Tako un bezfirmu tranformeri, tad gan kratīs stiprāk kā iekārtie.
Mana izvēle notiekti būs atkarīga no diviem faktoriem: smagums ( jānēsā uz piekto stāvu) un riteņiem (dzims ziemā).
Neko no ratiem vēl nejēdzu, bet ar ko atšķiras kulba uz ratiem no tās,kas stāv uz zemes?Tas ir tas pats,tikai noņemts nost? Piedodiet par stulbo jautājumu.
Man decembra mazulis,tāpēc domāju,ka jānopērk tādu silto guļammaisu. Bet vai tiešām vajag? Jo vai tad varēšu iet ārā ar mazo tik ātri, kamēr vēl būs auksts ārā? īsti nezinu, kad drīkst iet ārā ar mazuli,ja viņš dzimst ziemā?
Marilyn - ar mazo var iet jau diezgan laicīgi ārā arī ziemā, bet nedrīkst būt aukstāks par -5 vai -10, ja siltāks, tad var vest jau neilgi pēc dzimšanas, bet nu lēnām pa minūtēm.
Es aizvien vairāk par Roan Marita domāju, jo patīk dizains un par tādu cenu labas atsauksmes internetā. Vēl Tako Ballila skaisti.
Par to ārā iešanu arī domāju, man novembra bēbis. Bet liekas, ka ir jāiet laukā, nevar tikai pa istabu, lai imunitāte rodas. Varbūt.
Es gribu sev ļoti smagus , lai var labi stumt un atgūt ierastos apkārtmērus :)
Man būs janvāra beibiks, domāju, ka var iet ārā, ja ir silti saģērbts , bērniem vajag svaigu gaisu ... :)
Marilyn, nu redzi, kad es uzzināju, tad bija jau trešais mēnesis, esmu no tām retajām kurām bija mr ... ja būsim precīzas tad rītā būs tieši 12 nedēļas ... Pašai bail palika , bet no otras puses mazāk jāgaida :)