Jā, bija, bet skatoties no šodienas skatupunkta laikam neliktu un arī tik greznas kāzas nerīkotu! Bet nu jā, katrs dara kā grib!
Mani vairāk šokē nevis plīvuri "vainīgām" vai pat ak, Dievs, stāvoklī esošām līgavām, bet gan vulgāra paskata kāzu kleitas, kur krūtis veļas ārā no dekoltē, cauri spīd apakšveļa vai tml.
Ja nu ir kāds, kas var kritizēt par plīvura nesāšanu nevietā, tad tikai tās, kas tiešām ievērojušas tradīciju un precējušās nevainīgas, jo pārējās, kaut arī bezbērnu, tāpat neievēro tradīciju un sanāk tikai tāda teātra spēlēšana a la esmu nevainīga, jo mana vainība nav pierādāma Bez maz vai vienas grēciniecies rāda ar pirkstu uz otrām grēciniecēm:D
Neticu, ka visas bezbērnu dāmas, kuras precoties liek plīvuru, precas nevainīgas.
Precējusies neesmu, bet savās kāzās, ja vien kleitai piestāvēs, likšu plīvuru. Agrāk skatījos uz matu rotām, bet šobrīd tās šķiet ikdienišķas un nekas īpašs.
Man nebija pliivurs-bija ziedi matos pirmajaas kaazaas.Amerikaa nebija nekas arii matos!Ja preceetos treso reizi,gribeetu taadu mazu cepuriiti ar tiiklinu prieksaa un smuku kostiimu-Chanel tipa !Tas laikam jaaatstaaj uz naakoso dziivi Francijaa:D
Jā, man ir bērns, un precoties es vienalga likšu plīvuru (vadoties pēc kleitas), jo man ir bijis tikai viens vīrietis. Jā, protams, varēja apprecēties arī pirms bērna. Bet kāpēc man jāatsakās no plīvura, ja sirdī esmu šķīsta?
Pilnībā piekrītu.
Runāju ar puiša omi, stāstīju, ka gribu baltu skaistu tilla kleitu ar plīvuru. Uz ko viņa man atbildēja. Plīvuru?Nu to gan tev nevajadzētu likt. Ar bērnu likt plīvuru?Nu tā nu gan nedara :D