Hey meitenes izskatās ,ka šovasar man nāksies uzņemt ārzemju viesus ,tapēc gribētos laicīgi saplānot kur un ko varētu parādīt Rīgā vai ārpus tās. Man gribētos savu valsti prezentēt no labākās pusēs un tiešām parādīt ,ka Latvija ir skaista un šeit ir daudz ko redzēt . Problēma tā ka viesi nāk no ļoti pārtikušām ģimenēm un tā pēc čilli picas un double caffee neies cauri ,kaut gan uz lielo Lido domāju aizvest tāpat :D . Kādus apskates objektus, bārus un atrakcijas jūs ieteiktu apskatīt ? Var arī ārpus Rīgas ,jo domājam noīrēt mašinu un doties izbraukumā. Padalieties idejās un domās :)
es parasti aizvedu uz torņiem, kur var piekļūt un redzēt pilsētu no augšas.
tagad būs kino pagalms, kas izklausās pēc foršas izklaides vietas http://www.kinopagalms.lv/en/
aizvestu uz kādu ballīti, kas ir ar kaut ko interesanta, tuctuc klubi jau visās valstīs vienādi :) rīgā ir ļoti ļoti daudz hipsterīgās ballīšu/tējas/mūzikas vietas, ar savu šarmu.
pat, ja nav muzeju cienītāji, aizvestu uz brīvdabas muzeju, tur tomēr visa tā atmosfēra ir cita un ir smuki.
pie dabas aizvestu. varbūt ar plostiem izbraucienā.
airodiumā palidināties. tas jau tā tipisk. bet varētu būt forši.
veiksmīgi tev!
kalnciema kvartāla pasākumi, miera ielas tējnīcas, kaņepes centrs, totaldobže (ar to domāju hipsterīgās :D vai ne hipsterīgās - foršās, neierastās vietas)
Noteikti ieteiktu viesus aizvest uz Rivjeeru (ieprieks gan jaarezervee galdinjs, jo restoraans parasti ir papils), veel super skaista vieta ir Kungu Rija Siguldaa (vai pie Siguldas). Var aizvest pastaigaaties pa Mezaparku un uztaisiit pikniku pie ezera, Vecriigaa paseedeet kaadaa alus daarzaa (klasika).
Kuldīga, iepriekš minētā Sigulda, Saulkrasti (Baltā kāpa), Jūrmala (Jomas iela). Esmu daudz ceļojusi pa Latviju, bet vairāk pie dabas un pa muzejiem, tāpēc grūtāk izdomāt šim variantam.
Cēsis...tas jau nekas ka pārtikušas ģimenes, parādi Latviju no senatnes puses :)
Par Rundāles pili piekrītu, tā ir apskates vērta. bet uz tā fona var parādīt arī Cēsu pilsdrupas...Pie tam tur tagad notiek Mākslas festivāls.
Paldies liels meitenes !Par Siguldu un Rundāli es biju jau domājusi. Viesi ir 21-24 gadi nav nekādi pendžas ,tapēc aktivitātes grib pēc iespējas jautrākas :D
Tad jau Meža kaķis, rodeļi, kādam gumijlēkšana, Līvu akvaparks, Jūrmalas pludmale, Aerodium un ja atrod labu vietu, tad, manuprāt, interesanti būtu ar zirgu izjādēm - redzi dabu, svaigs gaiss un kaut kas ko ikdienā nedarītu :)