Palīgā! Ko darīt ar svaigu lasi? Tas ir sagriezts tādās kā strēmelēs, bet ko tālāk?
Uz maizītēm jāliek svaigu vai viņu vajag kaut kā sālīt,marinēt?
Man ir aptuveni 1kg, jāizdomā ko ar viņu darīt.
es lasi eedu svaigu. neko nesaalu un nemarineeju. Es parasti eedu ar daazenjiem kopaa.
Vari cept cepeshkraasnii folijaa, pa virsu fetas sieru uzliec. Ta man loti garsho :)
Kg jau nav īpaši daudz.
Es nedomājot gatavotu cepeškrāsnī.
Sastrādātu ar sāli, pipariem, citrona sulu. Liktu follijā, pievienotu dilles un ķiplociņus un ceptu.
Pasniegtu ar kādiem salātiem. Ļoooti garšīgi.
Uz maizītēm liek svaigu vai nedaudz iesālītu. Bet ja drīkst to pieminēt, grūtnieces nedrīkst lietot uzturā jēlas zivis (nu ja plāno ēdienu sev).
Es vienreiz mēģināju pagatavot laša zupu, man nevisai izdevās. Ja ar gatavošanu neesi uz Tu, labāk neriskēt :D
Es vispār negatavoju, tapēc ēstu svaigu ar dārzeņiem, bet, ja ciemiņiem, tad gan jau cepeškrāsnī ar sieru un dārzeņiem.
marchixa, man pat vistas zupu būtu problemātiski uztaisīt. :D ar recepti vai bez. Es vnk virtuvē esmu pilnīga nulle. Es visu ēdu svaigu, neko necepju un nevāru.