Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

brokoļi

 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
shodien, iepeerkot daarzenjus, pamaniju brokoljus. Es vinju nepeerku nekad un nezinu ko ar vinjiem dara :D esmu brokolus eedusi tikai zupaas. Vinju var arii zaljus eest, nu, neapstraadaatus? vai ko ar vinjiem dariit
Piedodiet, ja jums liekas smiekliigs jautaajums, bet es virtuvee neesmu experts, pat olu sachakareet varu
04.07.2013 16:06 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
uh
04.07.2013 16:07 |
 
Reitings 136
Reģ: 02.07.2013
kā puķkāposti principā :D es parasti vāru/sautēju ar citiem dārzeņiem
04.07.2013 16:09 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
tad neapstraadaatus sanaaks,ka var eest, ja? :D pukjkaapostus jau it kaa var
shitaadaa laikaa zupas iipashi neprasaas, bet brokoli gan :D
04.07.2013 16:10 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
es brokolus un puķkāpostus tvaicēju. sanāk gardi, svaigi, "viegli"un kraukšķīgi.
04.07.2013 16:13 |
 
Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
arī es tvaicēju ar puķkāpostiem. Ļoti veselīgi. un arī gardi :)
Protams, var ēst arī svaigus.
04.07.2013 16:15 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man negaršo brokoļi.
04.07.2013 16:17 |
 
Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
esmu pirkusi 1x mūžā, tajā reizē tvaicēju. Neteiktu, ka esmu sajūsmā. :)
04.07.2013 16:20 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tie tādi paši kā puķāposti, tikai zaļāki! :D Nu man vismaz līdzīgi garšo, tad arī gatavošanas principi tie paši. Par ēšanu bez termiskās apstrādes, nu kā kuram. Es zinu, ka cilvēki taisa gan puķkāpostus van brokoļus vienkārši sagriežot ar dārzeņiem salātos, bet tā man negaršo.
04.07.2013 16:21 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Ja uznāk luste, tad neilgi novāru (kādas 5min) un cepu omletē.
04.07.2013 16:31 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Es gatavoju īpaši veselīgi - ar saldo krējumu, vistiņu, puķkāpostu un tā... :D krāsnī to visu lieku, kamēr gatavs.
04.07.2013 16:33 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
paldies, meitenes. Riit pirkshu brokoljus :) gan jau taisiishu kaadus svaigos salaatus
04.07.2013 16:35 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Brokoli mana visiemilotaka njama, taisu ar saldo krejumu, ar sieru....dazreiz tapat nosauteju un edu...
04.07.2013 16:38 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
ā, un man gan kaut kā puķkāposts un brokolis liekas diezgan atšķirīgi garšas ziņā, ziedkāposts, kas nav apstrādāts - ņammm, brokolis - nav ņamm :D
04.07.2013 16:39 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Piekritu nam nam, neapstradats brokolis nav njamma:D
04.07.2013 16:41 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
man neapstrādāts brokolis arī negaršo. Tvaicēšana man nepadodas, tapēc ēdu viņus es tikai zupās.
04.07.2013 16:44 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Gatavoju dažādi brokoli, gan sautējot, gan vārot zupās, gan puscietu, gan diezgan mīkstu. Pēdējā laikā bija paticis veidot brokoļu purē un arī biezzupas sanāk ļoti labas. Tikai tagad vismaz manā pusē nav brokoļu sezona.
04.07.2013 16:55 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es parasti vai nu lieku sautējumā vai nu izvāru un pēc tam apcepu rīvmaizē. Ņamma :)
04.07.2013 17:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!