Neko nepaskaidrojot

Reitings 19
Reģ: 13.01.2012
....pēc pieredzes. Kāpēc vīrieši pamet/aiziet neko nepaskaidrojot. Nav runa par ilglaicīgam attiecībām, tāda pāris nedēļu lieliski pavadīta laika, bet te pēkšņi vienā dienā ne zvanu, ne īsziņu, nekā un tu īsti nesaproti kāpēc...ir tikai minējumi. Padalieties pieredzē.
03.07.2013 09:50 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tas var būt situācijās kad viņam šķiet ka skaidrošanai nav jēgas. Aizgājēju pataisīs par vainīgu pie visa un par visu. Sāksies savstarpēja apliešna ar dubļiem un tādi skandāli nevienam nenāk par labu. Ja aiziet, tad attiecībās jau sen ir plaisa vai tās nemaz nav izveidojušās.
03.07.2013 22:07 |

Reitings 109
Reģ: 29.01.2009
Vel gadas ka pazudejs medz atgriesties tu doma viss nedod ne zinu viss cauri. Uz ko vins cer ka sedeji un gaidiji vinu vienigo.
03.07.2013 23:40 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
man bija tā, ka ar puisi nopērāmies trīs gadus- te kopā, te šķirti un es nebiju tā, kas pazuda,
bet viņš, vnk ik pa laikam nozuda, vienreiz pat izšķīrāmies, jo viņš tā arī pateica- palika garlaicīgi.
Man bija grūti samierināties, bet es tomēr palaida, ne uz reizes, bet ar laiku, sāku jaunas attiecības.
Tad viņš vnk ņēma un uzradās, sāka stāstīt, ka nevar bez manis, nu baigi pērās, lai dabūtu mani atpakaļ.
Viņam nebija bijušas nevienas stabilas- īstenība nekādas attiecības, tik tā brūtēšanās un kad ieiet ikdienā viss, tad pamet.

Es jau biju viņu aizmirsusi un nolēmusi, ka viss beidzies, bet viņš tik un tā speciāli palika manā tuvumā, dzēruma brauca un klavvējas pie durvīm, kaut zināja, ka netiks iekšā, bet viņš vienalga stundām sēdēja un gaidija.

Mēs atsākām normāli komunicēt un tā kaut kā ir sanācis, pat pats no sevis- pa maziem solīšiem, ka atkal esam kopā,tikai šoreiz mēs dzivojam kopā.
04.07.2013 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits