Lee, kur tu pērc proteīna batoniņus? Pēdējā laikā esmu aizrāvusies ar visu šo.
Vispār, čau!
Es te tāds jauniņais, cerams, ka pieņemsiet un prom nedzīsiet.
Pirms bērniņa svēru 55 kg, šobrīd ir 67/68 kg, ok uz manu augumu tas nav daudz, (esmu 177 cm) beeeet, tomēr priekš manis tas ir daudz par daudz. Mans ideālais ir un paliek tie 55, uz ko kopš jaunā gada tiecos.
Ko daru?
3x nedēļā treniņi ar personīgo treneri (nenolinčojam, jo pati saprotu, ka tā ir dārga lieta, bet grib u tikai ieiet ritmiņā, lai pati pēc tam varētu iet un darīties).
Ko ēdu? Nu bāc, šitā man ir sāpīga tēma, jo dzīvojot mājās ar mužiku tu gribot negribot ēd galīgi aplami, jo ja vīrietis mājās stiepj colas, šokolādes un končas, tad, protams, ka rociņa paslīd, beeet arī tajā es šonedēļ pieliku punktu. Maize, saldumi, cukurs, un vēl daži produkti manā ēdienkartē ir aizliegtie. Pierakstījos ar "Dukāna diēta" grupiņā, bet tā kā trenere man ir uztaisījusi ēšanas plānu, tad domājams apvienošu gan Dukānu, gan treneres rakstīto.
Pirmdien mērījos (centīšos atskaitīties katru pirmdienu par mērījumiem un ceeerams, ka katru dienu par to, kas ēsts)
Vēders 96cm
Krūtis 94 cm
Viduklis (šaurākā vieta) 77 cm
Ciskas 53 cm
Dupsis 100 cm
Šodien brokastīts: omlete ar ūdeni
pusdienās: tvaicēta vistas fileja
vakariņās plānojas: 0,5 % biezpiens + paniņas + gurķis + krabju nūjiņas
Baigā bēda tajā, ka man vienkārši nedzeras ūdens. Tas kaut kā jāmaina, tik īsti nesaprotu kā.