Brīt! :)
Man slinkums šķirt atpakaļ un skatīties, kura iesāka sarunu par to, ka šeit visas aizsēdējušās un vai kāda ir sasniegusi savus mērķus. Par sevi varu pateikt - jā, esmu sasniegusi. Man beidzot patīk uz sevi paskatīties spogulī, ne tikai uzvelkot drēbju kārtas, bet arī stāvot peldkostīmā. Man laikam pirmo reizi nebūs kauns doties uz pludmali vasarā, kopš brīža, kad sāku domāt par tādu svaru un notievēšanu.
Par konkrētu mērķi runājot - agrāk teicu, ka gribu 38.izmēra bikses un Xkg sasniegt. Nesen sāku domāt, ka man vienalga kāds izmērs biksēm un cik kg rāda svari, ja man patīk mans atspulgs. Jā, es varētu tikt līdz 38.izmēram, bet tas nozīmē pazaudēt dibena formu un to es negribu, man patīk meitenes ar formīgiem dibeniem :D Bet tik un tā es ik pa laikam lēkāju uz svariem, nemaz nenospraužot konkrētu mērķi, lai sevi disciplinētu. Tāpat arī regulāri mēros, jo kg ir viens, bet cm, kas cits.
Nu, ko es gribēju pateikt ar savu monologu? Ka es šeit esmu uz palikšanu :D un man vienalga, vai gads riņķī vai pieci gadi. Joprojām no meitenēm mācos kā pareizi trenēties un skriet, joprojām turpinu sevi izglītot par ēšanu un veselīgu dzīvesveidu. Un nu, kad kādu tauku kārtu esmu nometusi, varu sākt veidot arī izteiksmīgāku muskuļu reljefu, jo negribas būt skinny fat, bet ar skaistu = trenētu augumu.
Nē, nu varbūt jau vienkārši tiešām darbojas stereotips, ka apaļīgi cilvēki ir laimīgāki - tāpēc arī esmu laimīga :D
Šorīt no rīta -500g. Un brokastīs līdz galam neizvārījusies rīsu putra :D