Čau,čau.
Aij,man tik daudz visa kā,ka nav laika nemaz iepostēt. :D Bet vispār viss ir forši. :) Skola aizņem daudz laika un izskatās,ka varētu ieiet aizņemto kārtā :D :D :D Tas baltais dranķis visu skriešanu izbojājis :D cerams,ka drīz nokusīs. (l)
Sveikas!
Ilgi neko neesmu rakstījusi, jo jāatzīst- nejūtos šeit īsti iederīga, liekas, ka traucēju vecajam labajam bariņam ar saviem ne tik zinošajiem komentāriem, neesmu vēl tievēšanas profesionālis.
Bet cītīgi virzos uz mērķi, kilograms ir mīnusā, ir cerība līdz vasarai izskatīties patiešām labi. :)
Parfait skriet jau var, bet tas kādu labumu tas atstās uz tavu veselību, tas ir kaut kas cits. Es ieteiktu, ja vēl neesi nebijusi, aiziet uz Maratons veikalu un uzkāpt uz skrejceliņu un uzzināt sev piemērotākos apavus skriešanai, protams, sanāks dārgāk, bet labs ieguldījums veselībā.
Ar skriešanas botām var darboties zālē, bet ar zāles botām nevar skriet, vai ne?
Nu neko jau par tev nepieciešamajiem apaviem neizteicos.
Varēt var, bet var sanākt nelāgi. Tas iemesls ir balsta sistēmas trūkums.
Es gan zālē uz skrejceliņa esmu skrējusi, draugs, kad uzzināja, bija pikts, ka tā nu nedrīkstot :D
Ah, izlasīju par burgeriem un atdzīšos- arī es brīvdienās apēdu pusi no bekona burgera, izdzēra 0,5l fantas un salāti bija frī vietā :) (tas, starpcitu, priecēja :D )
Pārnācu mājās no treniņa, paēdu un uznāca kaut kāds bezspēks un niķis. :D
Starpcitu, šajās brīvdienās draugs bija Rīgā un speciāli viņu sūtīju uz stokmann pēc zemesriekstu sviesta, jo pie mums ir tikai ar 76% zemesriekstu sastāvu un tas nekam neder :D Garšo tīri tā neko!
Tikko atnācu no sava skrējiena. Tiesa gan, esmu gan gandarīta, gan vīlusies. Gandarīta par to, ka kārtīgi patrenēju presi un par skrējienu, vīlusies par to,ka skrējiens sanāca uz pusi īsāks nekā parasti, jo botas nenormāli šodien slīdēja. Respektīvi, mans treniņš kopumā sanāca 1h...tikai. Nekas, vakarā pagriezīšu vēl riņķi.
Blēra, vienkāršs pulsometrs, nu kā Sigmas pamatpulsometri - pildīs pamatfunkcijas - rādīs tev pulsu, uzskaitīs laiku. Tāds paliels. Var gadīties, ka jārēķinās ar ne-ideālu signāla uztvērēju jostiņā.
Tā jau elementārākās funkcijas nodrošinās. Cena zema. Ja nav nekādu īpašo prasību, tad mierīgi.