Čau skaistās :)
Oi, man liekas, ka pēdējās dienas man ir totāls haoss gan galvā, gan ikdienas plānošanā :o
Trešdiena, kā jau teicu,man bija cheat meal day. Un pasportot arī īsti nesanāca, par ko sajutos vīlusies.
Vakar- no paša rīta līdz vakaram mācījos šīs dienas eksāmenam. Ap 19 aizmigu, piecēlos 22 un mācījos tālāk. Visas dienas laikā apēdu minēto biezpienu ar tomātguķi un diļļu lokiem. Vakariņās sanāca nekādas 2 1/2 ābols un 1/2 apelsīns. Un pēc pamošanās prasījās kaut ko no piena produktiem, bet bija tikai PS zemeņu 2/3 no pudeles, tad to arī dzēru. Līdz 2 naktī sevi mocīju mācoties. Nekāda workouta nesanāca. :( ehhh...
Šodien: 10:30 sākās eksāmens, pamodos 9:45, ļoooooti "laicīgi", nekādas brokastis nesanāca... eksāmens beidzās 16:30, tad bija manas brokastis/pusdienas/launags- apmēram 200g pica ar vistas fileju, ķirštomātiem , rukolu + kafija ar pienu. Tā es nosvinēju savu 10 eksāmenā, par kuru tik cītīgi cīnījos.
Bet nu, atnācu mājās un darbi pilns. Veļa jāmazgā (ar rokām !!! sasodītā veļas mašīna saplīsa). Villa jāuzkopj. Darbiņi visi padarīti, tagad kāds laiciņš off no visa un tad jau vakara workouts.
P.S. Nezināju,ka pie sporta tik ļoti pierod. Jo tās divas dienas, kad nebiju sportojusi, likās tādas tukšas, kaut kā pietrūkst.