Sekoju diskusijai jau no pirmās lapas. Kopš dzemdībām ir pagājuši 6 mēneši. Visu mūžu biju sportojusi un manam organismam pēc dzemdībām bija kārtīgš šoks, jo ļoti trūka spēka, pārdzīvoju, ka pēc 10 dienām nevarēju uztaisīt pat 5 presītes. Kaut kā aizrāvos ar veselīgo ēšanu, ne jau tāpēc, lai nomestu svaru, bet tāpēc, ka grūtniecības laikā gāja viss iekšā uz urrā. Biju pieņēmusies par 10 kg, pēc dzemdībām bija 3 lieki. Nedēļas laika tie pazuda un tad svars kusa kā saldējums. Apstājās uz 53 kg. Priecājos, ka esmu labākā formā, ēdu veselīgi, visus workoutus zināju jau no galvas. Jutos labi. Atsāku skriet jau pēc 2 ned. pēc dzemdībām (biju/esmu skrējēja), pēc 3 ned. noskrēju pirmo pusmaratonu. Tagad sveru 48/49 kg. Varbūt, ka esmu par tievu, bet, lai pieņemtos svarā, bulciņas netaisos ēst, tagad strādāju pie muskuļu masas pieauguma, galvenais, ko vēlos- uzkačāt dibenu. 5dienās gan ēdu gan picu, gan suši, gan čipsus. Nedēļā noskrienu vismaz 30 km, tāpēc var atļauties. Bildēs 3. ned. pēc dzemdībām un tagad.
Šī diskusija ļoti iedvesmo! :)