Labrīt!
Brīvdienas nebija tās labākās tievēšanas ziņā, centos ēst kaut cik veselīgi, bet katru dienu vakariņas restorānā + vīns ir darījis savu, svars nācis klāt :( It kā pat gāju viesnīcā uz trenažieru zāli un diezgan daudz pa baseinu ņēmos, bet tāpat tas nelīdzēja. Jāsaņemas un jāturpina.
Un vispār, kad aizbraucu uz ārzemēm, saprotu, ka mēs , meitenes, te Latvijā , tomēr baigi daudz domājam par savu ārējo izskatu un izskatamies ļoti labi. Es ar savu vēl palielo lieko svaru izceļos un man tiek pievērsta diezgan liela uzmanība, un kaut vai aizejot uz SPA, var redzēt, kā tomēr liela daļa ārzemnieču nemaz nerūpējas par sevi.
Šorīt izlasīju par surli sāpēm un sabijos. Vakar vakarā man bija tādas pašas sāpes, es tik iedzēru ibumetīnu, bet tagad palasoties meiteņu pieredzi, ka var plīst tā aklā zarna, slikti pilnīgi palika. Sabijos ne pa jokam. Man ir nenormāli bail no ārstiem un slimnīcām, jo nekad dzīvē neesmu bijusi slimnīcā ( izņemot piedzimstot :D ), un nekad nekas nav bijis, nekādas veselības problēmas, pat ne lauzta roka vai kas cits. Drausmīgi bailīga šajā ziņā esmu. Gaidu surli komentāru, kā vakardiena beidzās..
Šodien pēc svētku viegla atslodzes diena, ceru iztikt ar kaut ko vieglu, paniņām, biezpienu, kādu dārzeni, varbūt kādu olu izvārīšu.
Un vēl - kā tad ar to ballīti? Neko no aloe neesmu saņēmusi.