Čau!
Vakar bija slikta diena, bija brīvdiena, kincī gribēju paņemt karsto šokolādi un vairs neko, bet stulbais forum cinemas tur visu pārtaisījis un tur vairs nav tā foršā karstā šokolāde, kā agrāk, besī. Un tāpēc pakļāvos draugam un apēdām Candy king končas, bet ar to jau viss nebeidzās, tālāk pierunāja mani uz hesīti :( Vakar jau bija forši, bet šodien moraļņiks baigais, pilnīgi riebjos sev, jūtos resna un nolēmu sevi sodīt, šodien tikai 2 burkāni un ūdens. Plusā vēl smagās dienas un pat neko negribas. Un jā, tām, kas te teica, ka tā filma "ģimene" ir laba, es atvainojos, bet laikam dažās skrūvītes izkritušas :D Es galvenais draugam saku, ka jāiet, ja jau cosmo saka, ka ir laba, pēc tam šis teica, ka te jau laikam cilvēki, kas ar galvu draudzējas, te nesēž, un tad es teicu, ka tad jau man ar tas pats, ka viņš mani aizvaino :D Bet nē, tā filma bija tiešām vājprāts, nezinu, cik slimam jābūt, lai kas tāds patiktu un vēl jo vairāk, lai ko tādu izdomātu. Murgs.
Tas pats bija ar to filmu par opi, arī aizgājām , it kā nesūdzamies par humuora izjūtu, bet nu sorry, tas bija murgs, smiekli nenāca vispār, tomēr ir kaut kādas robežas, kas jāievēro, zālē smējās aptuveni 2-3 cilvēki un tie paši izskatījās neriktīgi.
Un vēl, nezinu, kurš te aizsāka to nom nom nom ( laikam čāča? ), bet tagad visām jau pielipis :D nepatīk man kaut kā, dīvaini izklausās.