skarlet, jā, ar to pašu sagāju atkal kopā, dēļ kura zaudēju kg. Nu tur gan bija tā, ka ne jau viņš mani pameta tieši un ne jau tāpec zaudeju kg, vnk skirsanas ietekmeja citas lietas mana dzive jo bijam ari profesionali to sasaistijusi un tad likās, ka visa dzīve un visi sapņi sabrukuši un bija smagi pārdzīvojumi, ka mēnesi tiešām katru dienu tikai raudāju un raudāju un neko ieēst nevarēju.
pride and prejudice forši uzrakstīja, patika :)
Un man liekas, ka vispār nav forši visu laiku skandināt - nē, nav labi saiet ar ex kopā, viņš tāpat nemainīsies. Bet kāpēc jūs visas skandinat, ka tam otram jāmainās? Es arī tā agrāk domāju. Bet šoreiz pati pamainījos un mainījās arī viņš. SĀCIET AR SEVI. Paris, mans ieteikums - nedomā tik sekli - mainīsies vai nemainīsies, GALVENAIS ir jūtas un tas vai jūs abi gribat kaut ko mainīt jūsu starpā. ABI. Vai ir tā pievilkšanās utt. Jo tādā gadījumā var mainīties daudz kas, ja abi to patiesi vēlas, bet nevajag nekad izteikt tos uzstādījumus - TEV ir jāmainās. Sāciet vienreiz ar sevi, taču un redzēsiet, kā mainīsies otrs :)
Un tām , kam tā negatīvā pieredze, ka nekas nemainījās, pēc saiešanas kopā atkal, atbildiet godīgi, vai jūs pašas kaut ko mainījāt sevī, vai tikai gaidījāt visu no otra.