tikko paēstas pusdienas - cepta maltā gaļa ar vārītiem ziedkāpostiem un glāze paniņas. laba sajūta puncī. gaidīšu kad nosēdīsies un beidzot eju skriet.
jautājums! vakarā ir paredzēts iet ciemos pie puiša un kaut ko vajadzētu paņemt līdzi, lai vakara gaitā pie sarunām var panašķoties, pirmo protams iedomājos šokolādes saldējumu, bet varbūt ir vēl kādi nedaudz veselīgāki varianti? itkā jau traki neiespringstu uz tām kalorijām, bet varbūt vienkārši pagaidām neko citu nevaru iedomāties, značit, ko iesakāt?
ahhh, nevaru sagaidīt, kad šī diena beigsies, visu dienu kā dulla muša, galva arī vēl sāp. Labi, ka vismaz savu vienu lielo projektu piebeidzu un nosūtīju, tagad tik atbilde jagaida (nauda, nauda, nauda :D )
19:00 pumpi! huh, jāsaņemās, nevar nūģot un neiet tik dēļ dullās mušas dienas.
Man gribas ēst! 4.ēdienreize aizmirsās mājās, lkm dzeršu kafiju un pēc darba nopirkšu banānu, bet līdz tam man jāiztur vēl 1,5 h :( ceru, ka ar kafiju izdosies apmānīt punci :D
_paris paldies par to veederu :D un esmu saldumu atkariigaa..man tapat kaa gangsters chipshi vairs negarsho..likaas,ka varetu visu muzhu tos tik est,bet nesen pagarshoju un taa ar nomeetaajas paka :D et saldumi-kucinjas,cepumi utt utt utt.. nevaru... man ir ljooti gruti sevi kontrolet-ja macetu apest 1-2,tad butu super,bet es nemaaku..pat shodien-izcepu auzu cepumus un noedu droshi vien savas 1000ccal tik cepumos :D nemaaku apstaaties... tapec labak pat neskaros klat :D saku-esmu iemacijusies paest ar acim-pastaigaju gar plauktiem,palasu sastavu un esmu paedusi :D
un vel man ir galvaa slimiba..ja es ar apedu tos cepumus,es uzreiz eju aaraa staigaat..ar apzinju,ka nostaigashu tas ccal un morali jutos labaak :) tik ar nogaaju 6km,lai labak justos un driz ABS :) shodien meriju bikini...nu NEPATIK man savs atspulgs... nez vai kadreiz patiks :D bet tas tik normali :D sievietes :D
Meitenes, ziniet, man šķiet, ka man neder pavisam bez oh, jo šī nav pirmā reize. Man atkal sāp galva. Tāds ir mans novērojums un kā apēdu kaut ko oh bagātu, galvas sāpes pāriet, sviests! :D Bet nu turēšos, protams, apēdu divas rīsu galetes, galva pārgāju, ar tunci neizdevās šis joks!
meichas,man ir beidzot neliela ceriba tikt pie istas rupjmaizes :D kura ir taa labaakaa,veseliigaakaa un pareizaakaa:) jus te par kaut kaadu Sveetes maizi runajat? bet to var nopirkt visur? taa lai varu sakarigi pastastit ghimenei,kas japerk :D
čāča, iesākums ir briesmīgs, vsm man, bet vēlāk organisms pierod un ir ok
Tā,kā man sāp galva katru dienu vismaz pēdējos 2 gadus, tad nu es labāk neriskēju ēst tā,lai lieku reizi tiktu pie galvasssāpēm, citādāk man vakariņu vietā ir ibumetina sauja.
ligavina, Es noteikti ;) neplanoju saslimt ar anoreksiju un pec maniem komentiem var nojaust,ka neatbalstu ne drastisku neeshanu,ccal grieshanu nost un vel nez ko :) man viss notiek veseligi un ar sporta metodem :)