taas linseklas pameghinaju otro reizi,bet man rada taadu sajutu it kaa vederaa butu bumba piebriedusi, gribas izsist aaraa ... lieku taa jau mazaak kaa vajag...hmm..jaliek vel mazak mosh...
te nu bija - 1kg, šorīt svari rādīja, ka tas ir atpakaļ :( ienīstu savu vēderu, sevi un to, ka man garšo ēst, bet tai pašā laikā ienīstu ēdienu.. vnk tagad tāds kašķīgs garīgais.. kādu laiku noturos un tad atkal noraujos.. laikam man nespīd tie 54kg.. :( jāpaliek pie 56kg, bet es neesmu apmierināta... kāpēc nevarētu ēst ko grib un nepieņemties svarā, nu kāpēc...
šonedēļ turpinu body revolution un liekas, ka nedaudz jau rezultāti, tas dod motivāciju turpināt. Protams viss būtu labāk, ja neēstu "kak pa pala". Vrb tas ar laiku....
Elīna-es arī ēdu tapat :D 2 dienas noturos,ieeju veikalā a tur acu priekšā tāda akcija kādam saldumam...:D
Es priecājos,ka dzivoju Ventspili,jo mums te Lembītis salicis dabas trenažierus,nav jadomā par zāli,kur jamaksā,jaiet kadā noteiktā laikā..Šeit viss bez maksas,kad grib,tad ej,turklāt svaigā gaisā..Apmetu līkumu skrienot,pavingroju,paskrienu,jauki :)
tā kā tu jūties labi. praktiski caur muti tikai. piedomā pie tā, lai uzņemtu dziļas ieelpas, jo tikko sākuši skrējēji bieži vien skrien tik neadekvāti ātri un tādā veidā arī rodas saraustītas un mazas ieelpas.
bet no savas pieredzes varu teikt, ka pie elpošanas vairs nepiedomāju. sākot skriet centos kā pareizi būtu jādara, bet secināju, ka man tā nav ērti. tagad, kad skrienu, elpoju nu tā vienkārši :D kā ikdienā :D
Es parasti ieeju veikalos,pastaigaju,paedu saldumus ar acim un izeju aaraa :D kad saaku petit iepakojumus,rokas neceljas pirkt kadu nashkji,kuraa iekshaa ir tikpat ccal cik galjaa ar salatiem .. Ja ta padomaa-aaarprac kas kadreiz tika likts iekshaa kunghii :D nesaprotu kaa es nebiju 120kg smaga :D
Tomēr tik laba sajūta vakarā, kad zini, ka pa dienu nav sagrēkots un ir ēsts kaut cik veselīgi:D
B: griķi, kefīrs
P:Biezpiens, dārzeņi
V:dzeramais jogurts+augļi, biezpiens. Ok, nav diez ko sabalansēti, bet man patiešām ir vajadzīga atslodze.
Šodien 1h pastaiga ātrā solī.
Svars bija 86.5 kg. Iepriekš bija 75 kg, bet viena mēneša laikā pieņēmos par 10 kg, zāļu iedarbības dēļ. Bija mēnesi jālieto zāles, kas uzkurina ēstgribu un palēlina vielmaiņu.
Kuņģa problēmu dēļ jau 3 nedēļas dzīvoju bez piena un sojas saturošiem produktiem, dzeru daudz ūdens un katru dienu dejoju Shaun T hip hop abs. Jau kādi 18 cm no apkārtmēra pazuduši.