Skatos visas šokā, ka es tik dārgu pulsometru nopirkusi
surli, Tavs pulsometrs ne pavisam nav dārgs ;)
Vienkārši citām meitenēm pulsometra sniegtās funkcijas nešķiet tik svarīgas, lai tērētu 60Ls, kas labo pulsometru kontekstā vispār ir nekas :)
Ui, šodien manas brokastis bija tik neveselīgas kādas sen nav bijušas, nopirku narvesenā maizītes, jā man nebija laika paēst, es kavēju, lietus gāza.Tagad kuņģī tāda nepatīkama sajūta :D. Bet nu vakar man bija veselīga diena.
Brokastīs graudu maize ar sieru, pusdienām sagatvoju kuskusu un vakar krāsnī cepti vistu stilbiņi adžikā. Pēc 2 veselīgām un aktīvām dienām jūtos lieliski. :)
Vakar pamanīju, ka augšējās preses kubiki sāk rādīties - tikai speķis pa virsu :D Jātiek no tā vaļā... lai gan pēc spēka treniņa varu knapi 15-20min ar kardio... :(
Cik nejauki, atradu nākamo lietu, par ko uztraukties. :D
Jāiemācās samierināties laikam ar to, ka uz svariem 50 kg neredzēt, jo tak muskuļi arī sver. :D
meitenes, man shorit bij shoka moments :D saistiibaa ar taam klijaam..ja jaucu kopaa ar putru,man klijas jaiejauc,kad putra gatava vai sildu kopaa ar auzaam un pienu?
Man arī laikam būtu jāsāk ieturēt diēta, no 54kg pēdējo 4 mēnešu laikā esmu uzkāpusi uz 60kg ! :D Nespēju atteikties no Nacho čipšiem un vēl tā mērce, ahh , traki :D