buuuuu, a jums nav tādi farmer's market, kā rāda seriālos un filmās?
Vislabāk ēst dārzeņus svaigā veidā, nākamais pakāpiens ir tvaicēti (gatavoti tajos caurumainajos katlos, kādu es sev nekādi nevaru saņemties nopirkt), nākamais līmenis ir vārīt, bet labāk tādi tik tikko gatavi, pat mazliet pacieti, nepārvārīt. Īsti nezinu, bet grilēti dārzeņi, manuprāt, ir vienā līmenī ar tvaicētiem (jo vārītos dārzeņos labums aiziet ūdenī, grilējot tie paši tvaiki vien ir). Nu un pēdējais variants ir cepti. Bet tāpēc es gribu nopirkt eļļas dozatoru, lai ceptu, izmantojot ļoti mazu eļļas daudzumu.
Man ir atvaļinājums un ar veselīgu ēšanu iet ļoti, ļoti grūti. Gribu izmēģināt visādas jaunas receptes, bet draugam uz visu ir - nē, neēdīšu, nepatīk. Uhhhh....
Par šķiņķīšu receptēm- kad man ļoti negribas gatavot, tad mana mīļākā recepte ir sagriezt citronus, izklāt cepamtrauku (tur vajag biš eļļas, bet es domāju, ka var paeksperimentēt arī ar cepammaisu un folliju bez eļļas), uzlikt vistas fileju, fileju ierīvēt ar pipariem un timiānu. Un cepeškrāsnī iekšā uz kādām 20 min. Pēc tam galvenais nepārturēt uz citroniem, jo būs skāba fileja, bet recepte ir ļoti, ļoti laba- fileja sanāk sulīga, timiāns savelkas un ir ļoti ātri pagatavojama. Tad man vēl klāt brūnie rīsi un dārzeņu salāti. :)
Tad vēl es apmērīju savu dibenu krustām šķērsām un man platākajā vietā tiešām sanāk 94 cm. Tad nu es tiešām norakstu uz to, ka izmēri mainās, jo tie 36.izmēra svārki, kas man ir pašauri, ir iegādāti pirms gadiem...hmmm... 5? :D Izmēru konvertācijā esmu nepraša, bet 10.izmērs ir tas pats 38.?