Meitenes, vēl joprojām esmu nedaudz pārsteigta, zin nav īstā vieta, bet vakar nejauši pamanīju facebook, ka bijušais draugs mani ir izmetis no turienes. Esmu neizpratnē, jo bijām saglabājuši draudzīgas attiecības, it kā nekontaktējamies, bet nu šad tad viņš atrakstīja un interesējās, prasīja viedokli, izteicu par sportu utm., nedēļu pirms tam uzrakstīja vai nevēlos pusdienās iziet, teicu nē argumentēju kāpēc, un tad 1x uzzvanīja, papļāpājām normāli, bez zemtekstiem, protams, man nav uz viņu nekā vairs, jo satikusi esmu brīnišķīgu cilvēku un tur kāpt atpakaļ būtu neprāts, pat nedomāju, nē..., un tad salidojums bija, uz kuru pēdējā mirklī atteicis, tā teica kursabiedrs, un pēc tās no facebook izmeta... Psihs? Tāda neizskaidrojama rīcība bija pirms Zsv, kad pēc normālas komunikācijas pēkšņi saņēmu aizvainojošas, pretīgas sms, iznīcinoši, īsi pirms ZSV, vai tajā pašā rītā, neatceros, viņam ir draudzene, jau sen, kas lika bildes iekšā un skatījās mani, lai redzu ka viņš tagad viņas.
Ai, šķiru lapu tālāk, ir tikai atkal skumji, ka tas cilvēks tomēr bijis man ļoti svarīgs dzīvē, daudz esmu ieguvusi un iemācījusies, pateicīga par labo un mācījusies no rūgtā, un tagad ir tā... bet lai veicās.