Meitenēm kas vēlās notievēt viegli un veselīgi,nebojājot savu veselību izmēģinot neskaitāmas diētas-Varu ieteikt pārbaudītas lietas,vērtīgas,un drošas.
Pati esmu kosmetologs,darbojos tievēšanas jomā,daudzus gadus.UN varu teikt,ka esmu atradusi labāko kas ir.100 dienu programmu,pārbauditu,pasaules labāko speciālistu sastādītu.Kas ietver sevī faktiski visu.Nevis tikai ēšanas programmas,ne tikai vajadzigos vitaminus,minerālvielas,kosmētiku no ārpuses,un trenniņu programmas.Tajā ir viss kas nepieciešams lai 100% iegūtu rezultātus.Tapēc rezultātus mēs garantējam katrai dāmai.Strādājam kopā šajā programmā.
Pasaules labākie dietologi mums sastāda programmu-arī ēdienkarti,un ēdienu receptes.Labākā trenniņprogramma,ko mēs pašas pildam mājās.Viena otru motivējam šajā programmā darboties un neatkāpties. Programma ir radusies vairāk kā 18,20 gadu pētijumu rezultātos,un viņa ir izveidota tā lai šo 100 dienu laikā,ir viens posms,kas ir organisma attirišanas un vielmaiņas sakārtošanai posms,tad ir otrais posms,kas ļaus atjaunot dabisko valdzinājumu,un skaistumu,trešajā posmā viss sakārtots tā lai iegūtu dzīvesspēku,enerģiju,harmoniju iekšējo,mieru,līdzsvara sajūtu,un pēdējais noslēdzošais posms nostiprinās visu paveikto,lai iegūtie rezultāti saglabātos ilgstoši.Ja ievēro visu šo 100 dienu ceļu,tad rezultāti ir garantēti,un ari ilgstoši saglabājas katrai sievietei kas rūpējās par sevi.
Tapēc meitenes no sirds iesaku,un ja kādai interesē droši rakstat individuāli man uz pastakastiti,varam satikties,parādīšu rezultātus,un pastāstīšu vairāk kā mēs to daram,un kā gūstam fantastiskus rezultātus 100 dienu programmā :)
Veiksmi JUms visām ceļā uz katrai savu ideālo figūru :)